Akiknek terhességük alatt előfordult barnázás, kevés vér fiút vagy lányt szültek?
Figyelt kérdés
Folyamatosan azt mondogatják az idősebb rokonok ismerősök, hogy csak a lány terhességeknél fordul elő, ahogy a progeszteron hiány is, arra vagyok kíváncsi, hogy
ebbe mennyi igazság van
2022. szept. 26. 20:54
21/30 anonim 

válasza:

6 es 13 hetesen, fiam lett. Semmi koze a nemhez egyebkent.
22/30 anonim 

válasza:

E6 és 12 hetesen véreztem. Fiú.
Ez egy hatalmas butaság.
23/30 anonim 

válasza:

Hát az idős rokonok aztán hozzáértő szakemberek, biztosan :D Nekem meg azt mondogatták idősek, hogy azért lesz lány, mert rosszul vagyok és az lányokkal szokás.
Na, fiú lett, és én is barnázgattam, de nekem terhesség előtt is volt vérvételem, ott látszott az alacsony progeszteron.
24/30 anonim 

válasza:

Is-is. A lányomnál is volt, és a fiamnál is.
25/30 anonim 

válasza:

Fiút. Hematómám volt,az vérezgetett elég hosszan.
26/30 anonim 

válasza:

Is-is. A nemének szerintem nincs köze a vérzéshez. Az előző két terhességemmel is véreztem, ők fiúk, most is véreztem, kislány.
28/30 anonim 

válasza:

Az első 17 hetet végig barnáztam/véreztem, fiú lett. Másodiknál nem volt ilyen. Ő lány.
29/30 anonim 

válasza:

Nagyon sok terhesség proghiányos barnázos.milyen nemü lett kérdező?
30/30 A kérdező kommentje:
Làny
2023. nov. 3. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!