Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megijedtem, szerintetek...

Megijedtem, szerintetek túlgondolom (kép)?

Figyelt kérdés
Sziasztok, most nézegetem jobban az orvostól kapott UH felvételt és a baba egyik keze sokkal vastagabbnak tűnik a képen. Az orvos azt mondta minden rendben van, szerintetek csak el van mosódva? Nagyon aggódom, egész nap ezen gondolkodom. [link]

2022. szept. 26. 14:05
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
Ne idegeskedj. most így mutatja magát, máskor máshogy fogja.
2022. szept. 26. 16:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan azt gondolod, hogy az orvos nem vette volna észre, ha gond van? Ez egy ultrahang kép, nem fényképezővel készült. Ha az összes groteszk baba ultrahang, 4d, babamozi nem tudom mi képen megijedne a kismama, akkor ezeket már nem is csinálnák. Van amelyiken kb az arcából áll ki a keze, mégsem úgy születik 😄. (Mondjuk én többek között ezért nem értem azt a rengeteg babamozis kèpet, amit megosztanak a kismamák. Elvétve van köztük, ami nem néz ki bizarrul. De ez más téma, nekik kell, hogy tetsszen..)
2022. szept. 26. 16:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, gondolod, hogy te mint laikus , aki kb. most lat eloszor ultrahang kepet, "eszreveszed", akkor az orvos, aki 5ev egyetem,min. 6 ev rezidens kepzes, es ki tudja mennyi ledolgozott ev utan, nem veszi eszre ??

Ne csinalj problemat, ha nincs, es ne csinalj magadbol bohocot se.

2022. szept. 26. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a 25 hetes UH-n látszott először, hogy van füle, és eszembe sem jutott, hogy ne lenne. 😄 Csak nyugtáztuk, hogy “ja igen, ott a füle”. 10 hetesen meg mintha lett volna egy óriási daganat a fején. Azért ezek nem fényképek, ha belemozdul, már el is csúszott az egész, és tök máshogy néz ki. Majd menj el egy 4D babamozira, ha kicsit nagyobb lesz, és látni fogod, hogy ott is simán szétcsúszik.
2022. szept. 26. 21:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Uristen nem hisze el ezt a kerdest…….
2022. szept. 27. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!