Ha nincs semmilyen folyásom, barnázásom, meg semmi hasonlók, akkor az azt jelenti hogy még messze van a szülés? Vagy ez nem jelent semmit?

Hát tényleg nem jelent semmit,mert ha amit leírtál-a nyákdugó távozott-akkor is lehet h napok,de lehet h hetek vannak hátra a szülésig.Nekem sem volt smmi tünetem 39+4 naposan,nst smmit sem mutatott,mégis másnap hajnalban elfolyt a magzatvizem:)Aznap meg is született a Pindurkám.Ezt nem lehet tudni előre,mikor indul meg a szülés...Igazábol sztem ha a magzatvíz elfolyik,vagy rendszeres fályások vannak,akkor az a biztos jele h hamarosan Baba lesz.Te mennyi idős terhes vagy?
Üdv:15 hetes anyuka

Nekem sem volt semmi bajom, de a babám már a 37. héten beilleszkedett, a pocakom leszállt, ami miatt az aranyerem kijött. Folyamatosan azt hallgattam a szülésznőtől, hogy bármikor szülhetek. De hiába vártam, hiába figyelgettem a jeleket a nap 24 órájában, nem volt változás, nem történt velem semmi.
Anyukám mondta is, hogy olyan villámgyorsan fog az egész megindulni, hogy majd jól meglepődünk és hogy feleslegesen töröm magam azon, hogy vajon mikor szülök, ezt nem lehet megmondani.
Igaza volt. Egyik éjszaka legszebb álmomból ébredtem arra, hogy keményedik a pocakom, felkászálódtam az ágyból és abban a pillanatban elfolyt a magzatvizem. Ezt követett egy nagyon gyors vajúdás és napkeltekor már a kezemben volt a fiam. Szóval tényleg bármikor eljöhet a pillanat, nem kell, hogy előtte beharagozza a tested!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!