Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés vagy menstruacio?...

Vetélés vagy menstruacio? Pozitív teszt?

Figyelt kérdés

Ha elindult a vetélés vagy esteleg megjött nem várt napján, az Utrogestan nevű gyógyszer leÁllítja egyből?

Utána ha erősebb pozitív tesztek vannak akkor lehet nem ment el a baba?

Orvoshoz 2 hét múlva megyek, addig izgulok .

2022. szept. 23. 19:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyett értek azzal, hogy nézes hcg-t elvileg 2 naponta duplazodnia kell.

Annyi tapasztalatot le tudok írni, hogy én is véreztem. Igaz nekem inszeminációval sikerült a baba, 5 héten véreztem, másnap nődokihoz mentem, petezsákot látott, többet nem. 1 héttel később újra véreztem nyaralás alatt, ottani kórházba sürgősen bementünk nagyon véreztem még másnap is. Élő embrió látható volt, más rendelleneset nem láttak. Meg mondták mit szedjek azt meg vettem. Azóta 22 hetes vagyok és nem volt gond.

2022. szept. 23. 22:44
 12/31 anonim ***** válasza:
51%
7. nyilván egyszerre nem csak egy hibás tesztcsík készül hanem valószínűleg egy egész széria. 🤦🏼‍♀️
2022. szept. 24. 11:59
 13/31 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem hiszed egyszer próbáld ki, nekem is 1 hét késésnél alig látszott a kontroll csík. Én hamar teszteltem így szépen látszott, hogy egyre jobban erősödik, majd a kontrol meg halványodik.

A predi ilyen, azért mert te 1 tesztet csinálsz nem várt kor, ne mond hogy ilyen nincs.

2022. szept. 24. 13:26
 14/31 anonim ***** válasza:
56%
#12, és nyilván 1 héttel később ugyanabból a szériából kapott a boltban. Hát persze. Sok urban legend van, de ez pont nem az.
2022. szept. 24. 22:15
 15/31 anonim ***** válasza:
14. jaj nem hát persze, tényleg, igazad van. ennyi idő alatt a bolt teljes terhességi teszt készlete 12x elfogy és kicserélődik…
2022. szept. 24. 22:26
 16/31 anonim ***** válasza:
56%

13 vagyok én neten rendeltem t{bbet így az egy széria lehetett és még is eltünt majdnem a kontroll, a korábin meg nem, amikor nem vár előtt teszteltem.

Nem egy ilyen tesztem volt sajnos volt pár missedem és a predi az ilyen.

2022. szept. 24. 23:53
 17/31 anonim ***** válasza:
78%
De hogy jön ide, hogy volt pár missed ab? Azt is kimutatja a teszt, és nincs összefüggés a csíkok erőssége és a terhesség életképessége között. Ezt sokan nem hajlandóak megérteni.
2022. szept. 25. 09:46
 18/31 anonim ***** válasza:
56%

Szia kedves kérdező

Hogy vagy? Tesztel azòta es a vérzés elállt?

Hasonlòan vagyok,4napja késik nemvárt utan 1-2nappal szep pozitivakat teszteltem

Ma reggel meg halvány rozsaszin:"/halvány barnás folyásom volt

Úgy néz ki most abbamaradt*

Volt itthon Duphaston es bevettem belőle

Tesztelni csak holnap tudok újra,feltéve ha nem indul be adigra a verzés :(

2022. szept. 25. 11:02
 19/31 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!

Igen azóta még erősebb a teszten hát már szinte erősebb nem is lehetne :) remelem minden rendben van . A vérzés azóta nem jelentkezett nálam. Neked elállt a vérzés?

2022. szept. 25. 19:44
 20/31 anonim ***** válasza:
56%

Köszi hogy írtal:)

Hát elállt de 1-2szer még eszleltem a mai nap folyamán

3szor 1duphaston vettem be

Holnap tesztelek és îrok:)

Orvoshoz mikor mégy?

2022. szept. 25. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!