Ultrahang 4-5hét között?
Leírnátok hogy kinek mit látott pontosan a doki ultrahangon aki korán 4és az 5.ik hét között volt :-)
Érdekelne :)
És esetleg kinek hogy erősödött a teszt naponta aki a menzi környékén tesztelt:) HCG eredmény esetleg akinek a 25os teszt majdnem erős lett annak menyi volt a hcg vér eredmény:)
Köszi a válaszokat előre is :)

Nekem semmit nem látott
Tesztről nem tudok nyilatkozni mert 1xer teszteltem többször nem 🤷♀️

"kinek mit látott pontosan a doki ultrahangon aki korán 4és az 5.ik hét között volt" -pontosan semmit, tekintve, hogy ilyenkor csak megvastagodott méhnyálkahártya van, ami vagy terhesség, vagy közelgő mensi...👳♂️
"aki a menzi környékén tesztelt:" - hát nem mensi környékén mondjuk felesleges is tesztelni 🤣 Bár ez a környéke szó elég relatív, előtte vagy utána 10 nappal pl?!😅😅
"akinek 25os teszt majdnem erős lett annak menyi volt a hcg vér eredmény:)"
Édeske, akinek a 25-ös tesztje erős, az szerinted minek menne vérből hcg-t nézetni?😄

En 5het 3 naposan voltam eloszor, csak amiatt, mert volt mar egy mehenkivuli terhessegem sajnos es izgultam, hogy ez ne az legyen.
A lenyeg megvolt, a mehen belul volt egy picike potty, szoval megerte nekem ugymond elmenni :)
Aztan a kovetkezo vizsgalat 7het 6 naposan volt, akkor mar volt szivhang is.

Köszönöm,mindenkinek ment a zöld kéz*
A menstruáciò környéke alatt +-1napra gondoltam (menzi elött vagy után)
A 25ös teszt erősségére pedig mert rengeteget olvastam ahol a nemvárt után jártak nézetni a hcg egészség ügyi okok miatt és nem unalombòl*
Értem én hogy idegesít az ilyen kérdes,de nemmuszáj válaszolni rá *
A kerdésem nyilván olyan személyekhez szòlt aki úgy van mint én 4sikertelen terhesség után ebből 2méhenkívüli utan
Egyszer voltam korán orvosnál 5hetesen es ott semmit nemláttak de mert méhenkívül volt csak ahogy irtatok megvastagodott nyálkahartyát es a teszt igazolta
Ezért szerettem volna tudni hogy rendes terhességnél esetleg máshogy vagy
Köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!