Be lehet menni Pesten terhességi vizsgálatra, ha nem itt lakom?
Figyelt kérdés
Vidéki faluban élek, de Pesten tartózkodom, ilyenkor tudok ide menni valamelyik kórházba terhességi vizsgálatra?2022. szept. 20. 12:34
1/12 anonim 

válasza:

Általában több hétre előre be kell jelentkezni, vagy bemész a nőgyógyászati szakrendelésre időpont nélkül és kivárod a sort. Hideg élelem, innivaló, kötés, horgolás legyen nálad.
2/12 anonim 

válasza:

Ha sürgős, akkor a kórházba bemehetsz, remélhetőleg ellátnak.
3/12 anonim 

válasza:

Mi az a terhességi vizsgálat?
4/12 anonim 

válasza:

Be mehetsz ha van időpontod, ha valami gond van akkor inkább sürgősségi!
5/12 anonim 

válasza:

Persze, ez úgy megy, mint amikor beugrik az ember egy gyors hajvágásra meg géllakkra a bio hair-be.
6/12 anonim 

válasza:

Szerintem egyértelmű, hogy nem a kötelező terhesgondozást akarja lezavarni, ha már ott van és épp itt az ideje az Uh-nnak. Valószínűleg problémája van, és az érdekli, hogy nem fogják e elhajtani, jó szokásuk szerint, hogy kotródj oda, ahová tartozol...
8/12 A kérdező kommentje:
Terhesség megállapítására gondoltam, elnézést, a rossz fogalmazásért. És Budapesten melyik kórházban érdemes akkor érdeklődni/reggel sorszámot húzni, ahol ezt esetleg aznap megcsinálják?
2022. szept. 20. 23:17
9/12 anonim 

válasza:

Kérdező, minden időpont foglalással megy, felesleges odamenned sorszámot húzogatni.
10/12 anonim 

válasza:

Sorszám húzást kb csak vérvételnél láttam már.
De ha itt vagy albérletben, akkor szerintem hívd fel a lakóhelyedhez közeli kórházat, vagy sztk-t ha egy komplexebb intézmény.
Mond el, hogy mit szeretnél, kb 1 max 2 nap múlva fogadnak. Legalábbis nálunk a terhesség megállapítás meg a terhesség az joker lap a nőgyógyásznál, ha baj van soron kívül is fogad.
De mindenképp kérj időpontot, anélkül semmit nem lehet, csak ha ne adj Isten mentő visz be. De az ne történjen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!