Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Be lehet menni Pesten terhessé...

Be lehet menni Pesten terhességi vizsgálatra, ha nem itt lakom?

Figyelt kérdés
Vidéki faluban élek, de Pesten tartózkodom, ilyenkor tudok ide menni valamelyik kórházba terhességi vizsgálatra?

2022. szept. 20. 12:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Általában több hétre előre be kell jelentkezni, vagy bemész a nőgyógyászati szakrendelésre időpont nélkül és kivárod a sort. Hideg élelem, innivaló, kötés, horgolás legyen nálad.
2022. szept. 20. 12:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha sürgős, akkor a kórházba bemehetsz, remélhetőleg ellátnak.
2022. szept. 20. 12:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a terhességi vizsgálat?
2022. szept. 20. 12:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Be mehetsz ha van időpontod, ha valami gond van akkor inkább sürgősségi!
2022. szept. 20. 13:07
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Persze, ez úgy megy, mint amikor beugrik az ember egy gyors hajvágásra meg géllakkra a bio hair-be.
2022. szept. 20. 13:17
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egyértelmű, hogy nem a kötelező terhesgondozást akarja lezavarni, ha már ott van és épp itt az ideje az Uh-nnak. Valószínűleg problémája van, és az érdekli, hogy nem fogják e elhajtani, jó szokásuk szerint, hogy kotródj oda, ahová tartozol...
2022. szept. 20. 13:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Magánba igen
2022. szept. 20. 16:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Terhesség megállapítására gondoltam, elnézést, a rossz fogalmazásért. És Budapesten melyik kórházban érdemes akkor érdeklődni/reggel sorszámot húzni, ahol ezt esetleg aznap megcsinálják?
2022. szept. 20. 23:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, minden időpont foglalással megy, felesleges odamenned sorszámot húzogatni.
2022. szept. 21. 05:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Sorszám húzást kb csak vérvételnél láttam már.

De ha itt vagy albérletben, akkor szerintem hívd fel a lakóhelyedhez közeli kórházat, vagy sztk-t ha egy komplexebb intézmény.

Mond el, hogy mit szeretnél, kb 1 max 2 nap múlva fogadnak. Legalábbis nálunk a terhesség megállapítás meg a terhesség az joker lap a nőgyógyásznál, ha baj van soron kívül is fogad.

De mindenképp kérj időpontot, anélkül semmit nem lehet, csak ha ne adj Isten mentő visz be. De az ne történjen meg.

2022. szept. 21. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!