Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két napja késik és rendkívül...

Két napja késik és rendkívül ingerült vagyok?

Figyelt kérdés

Folyamatosan apró görcsöket érzek és ma egy barnás foltot is észrevettem a tisztaságin.

Azóta sem jött meg.

Mindig rendszertelen volt a menstruációm de ilyen pecsételést még soha nem láttam.

Ma 15 órát aludtam a délutáni alvással együtt ami szintén nem jellemző rám.

Folyamatosan szurkál hol a jobb hol a bal petefészkem és ma a méhem környékén is kaparászás szerű érzésem volt.

Hányingerem is lett ma délutánra.

[link]

Nem teszteltem még mert úgy voltam vele,hogy megvárom a hétvégét.

Nektek milyen tüneteitek voltak a legelején?

2022. szept. 18. 20:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekem sincs barnázásom általában, de most kedden nem hogy barna de rendes v~r volt törlésnél majd semmi és szombaton megjött.

Minden hónap más

2022. szept. 18. 23:50
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Ên 12 hetes vagyok.Pont egy vasárnapra volt esedékes a menstruáciom.Úgy fájt a hasam,hogy két fájdalom csillapítót is bevettem.Hétfőn reggel semmi.Elmentünk vásárolni,vettem tesztet.Biztos voltam benne,hogy mire haza érünk megjön.Hát nem jött meg.Azt hittem elájulok mikor megláttam a tesztet.😅Szóval a "tünetem" ,hogy sokkal jobban fájt a hasam,mint mikor meg szokott jönni.
2022. szept. 19. 05:37
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

En 16 hetes vagyok.

Menstruacio kimaradasa utan 12 napra teszteltem pozitivat.

Ilyenkor felesleges tesztelned ugy is negativat mutat szerintem.

2022. szept. 19. 10:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azért 2 nap késés után ritkán mutat negatívat, egyáltalán nem fölösleges tesztelnie. Persze vannak ritka kivételek, amikor kevés HCG-t termel a szervezet, de a többségnél már 2 nap után ki mutatja.
2022. szept. 19. 10:40
 15/16 anonim ***** válasza:
13 ha ciklusod tuti és tudod mikor volt ovud akkor már a mensi előtt +lesz a teszt.
2022. szept. 19. 13:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem első babánál nem volt semmilyen tünet egészen a 8. hétig, akkor kezdődött a hányinger. Addig csak az, hogy nem jött meg.

Másodiknál már beágyazódástól éreztem mellfeszülést, csipkelődést a hasamban.

Harmadiknál 2 nappal várt előtt éreztem megint a mellfeszülést.

Terhessége válogatja, kinek milyen tünetek jelentkeznek, ha jelentkeznek. Nem minden terhesség egyforma főleg nem minden embernél!

Egyébként azóta gondolom teszteltél...vagy megjött? :)

2022. okt. 17. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!