35 hetes terhesen borda fájdalom?
Figyelt kérdés
Mindkét bordám fáj nem gondolok itt epe pangásra vagy toxémiára, mert tudom, hogy azok jobb oldalt jelentkeznek. Viszont egész nap mocorog a baba amitől a hasam egy része is már fájdogál ott ahol rendszerint kinyomja magát. Lehetséges, hogy már ő nyomja a bordáimat? Vagy a súlya ami "lehúzza"? A gerincem is fáj pont azon a tájékon szóval kb mindenre gondolok már vagy még az, hogy most bevannak durranva a melleim és lehet az sugárzik rá... Volt valakinek ilyen?2022. szept. 17. 20:29
1/7 anonim válasza:
Már a baba nyomja a bordáidat .
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges. Én néha úgy éreztem már a vége felé, hogy a torkomban van a lába 😂
3/7 anonim válasza:
Nekem is fájt pont 35 hetesen. Egy egész éjszakán át fájt még a légvétel is, a bordáim szúrtak. Nekem egyszercsak elmozdult a baba és megkönnyebbültem. Azóta is elő szokott fordulni. Kitartás! 38 hkm
4/7 anonim válasza:
Igen, volt, nagyon-nagyon fájt, volt, hogy se feküdni, se ülni nem tudtam 😂
5/7 A kérdező kommentje:
Hu köszönöm szépen a válaszokat másnapra elmúlt, de elő-elő szokott jönni viszont már mindenhogy nyom. Sosem értettem, hogy mért mondják a kismamák a 3. trimeszter végére, hogy csak bújna ki, de már értem.😮💨
2022. szept. 19. 11:15
6/7 anonim válasza:
Holnap töltöm a 38. hetet, már én is vágom a centit. Nekem is megint nagyon nyom, fájnak a bordáim. Kicsi lehet már nagyon ott a hely. Remélem hamarosan megérkezik 🤞. #3 voltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Kitartást kívánok már nem sok van hátra! 😊 Aztán jó babázást kívánok egy élmény lesz, nekem első babám így nagyon nagyon várom, hogy a karjaimban tarthassam 🥰
2022. szept. 20. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!