Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha össze görnyedve alszok?...

Baj ha össze görnyedve alszok? oldalt fekve a lábaim fel húzva? Ma rám szóltak hogy úgy nem túl jó a babának.. Hát én nemtudom 16h

Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A babának semmi baja sem lesz, akárhogy fekszel.

Ha nem tetszik neki - föleg késöbb, mikor már valamekkora - , akkor úgyis addig ugrál, amíg átrendezödsz, amíg meg nem zavarja, addig mindegy.

2022. szept. 16. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Ki szólt rád?Védőnéni volt ennyire okos?:) Orvos kétlem hogy ilyet mondana.

Nem lesz semmi baja egy alvási pozíciótól hisz ha így volna már számtalan baba nem született volna meg sem régen sem pedig manapság.

2022. szept. 16. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
15%
Bal oldalon lehet aludni. Igazság szerint csak úgy lehet állítólag.
2022. szept. 17. 04:23
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
3-as: ez hülyeség, úgy alszik, ahogy neki kényelmes. Ez a "bal oldalon kell aludni" egy újabb babona minden alap nélkül.
2022. szept. 17. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én még hason is alszom, az a kedvenc pózóm amikor egyik lábam nyújtva van a másik pedig felhúzva a medencémig.

De görnyedve is jókat szoktam aludni, meg háton kiterülve is. Szerintem amíg tudsz jól aludni, addig használd ki, aztán a pocak meg a gyerek úgyis korlátózni fognak :)

17 hetes vagyok.

2022. szept. 17. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!