Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12hetes vagyok.a nózi inhaláló...

Hajni5 kérdése:

12hetes vagyok.a nózi inhalálót nem szabad használnom mint utolag megtudtam.két szipantást használtam remélem nem lett baja a picinek emiatt.szerintetek baj lehet belőle hogy kétszer használtam belőle?

Figyelt kérdés

2022. szept. 14. 08:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
43%
#8 Igen, ez egy ilyen oldal. Ide járnak egyesek kiélni a kötekedésre való hajlamaikat, terhes nőknek szólogatnak be, csak mert "mindenkinek lehet véleménye". Mit számít, hogy pusztán bántani akarsz vele valakit. Nem csak ez, az összes többi oldal is az ilyenekkel van tele, akik névtelenül és arctalanul másokon vezetik le a frusztrációjukat a véleménynyilvánítás szabadságának zászlaja alatt.
2022. szept. 14. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!