Más is tapasztalt hasonlót? Tényleg nem szabad hanyatt feküdni idővel?
Figyelt kérdés
Időnként muszáj vagyok háton feküdni, de hirtelen bele szúrt a fájdalom az oldalamba pár ponton,de kegyetlenül fájt. Mindkét oldalon jelentkezett már, amilyen hirtelen jön, nagyjából megy is. 19 hetes vagyok jelenleg. Oldalt fekve sosem volt még ez, de megijesztett kissé...2022. máj. 20. 00:51
1/8 anonim válasza:
én feküdtem hanyatt egész a terhesség végéig. igaz nem teljesen vízszintben hanem megemelt fejjel (sav miatt)
2/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert úgy emlékszem előzőnél nem volt gondom vele nekem sem.
2022. máj. 20. 07:42
3/8 anonim válasza:
Az egyik terhesség alatt végig tudtam hanyatt
A másiknal már 30 hetesen is légszomjam lett, nyomott egy eret. Konkrétan az nst-t sem birtam.. ülve vagy oldaltfekve csinálták
Szóval miért is vagy kénytelen hanyatt feküdni?
Jelez a tested, hogy nem jó.
4/8 anonim válasza:
Kb. 28 hetes korom óta nem tudok, nem esik jól hanyatt feküdni. Vagy a derekam fáj, vagy nyom valami eret, vagy légszomjam van, vagy a savam jön fel durvábban. A slusz poén, hogy úgy a 36. hét óta oldalfekvésben meg zsibbad a lábam, fáj a csípőm, semmi nem jó. :) Mostmár néha ülve is elnyom valami eret, vagy félig fekve, ha nem dőlök valamelyik oldalamra. Szóval sehogy nem jó...
5/8 A kérdező kommentje:
Amikor zsibbad az oldalam, néha jól esik a hátamra feküdni.
Egyébként érdekes, kik pontozták le a 3as,4est? Nem írtak semmi rosszat.
2022. máj. 20. 10:01
6/8 anonim válasza:
Érezni fogod, ha nem jó hanyatt. :) Addig feküdj nyugodtan. :)
7/8 anonim válasza:
Hanyatt feküdhetsz amig jól esik, a tested jelez mikor nem jó.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Az a baj, hogy nem tudom, az a fájdalom amiről feljebb írtam, nem e attól volt, hogy elkezd nyomni valamit pl ideget...😅
2022. máj. 23. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!