Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzés mellett volt akinél...

Pepecske1555 kérdése:

Vérzés mellett volt akinél megmaradt a baba ?

Figyelt kérdés

7, hetes kismama vagyok

Mai nap elkezdtem nagyon erősen vérezni darabos vérzés lett

Azonnal mentő, megvizsgáltak , zárt méhszáj, csináltak hüvelyi uh-t ahol az uterus afv-ben 16mm, benne 5 mm -es szabálytalan echomentes részlet látható

Adnextájekon kóros nem ábrázolódik

Douglas üres

Irtak fel progesteront

Volt valakinek ilyen ?

2022. szept. 12. 19:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt vérzés, de nem darabos, az sosem jelent jót. Illetve 7 hetesen már nem csak egy szabálytalan petezsáknak tűnő valamit kéne látni sajnos. :(
2022. szept. 13. 09:50
 12/22 A kérdező kommentje:

Holnap kell visszamenni

Hüvelyi uh-t nézett nem is nézett szivhangot

Kisfiam ugyan annál a dokinál született aki tegnap nézett meg ő adta a reményt hogy hátha sikerül

Nem reménykedem egyáltalán

2022. szept. 13. 15:18
 13/22 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, miért lettem lepontozva, mert leírtam mi volt/van velem? :D
2022. szept. 13. 15:21
 14/22 anonim ***** válasza:

Jó hülye az orvos.Reményt kelt benned de szívhangot azt nem nézi🤦‍♂️

Már nem jó hogy szabálytalan az 5mm-es valami a 16mm-es lehet a petezsák de szikhólyagról szó sem esett ami 8mm-től tekinthető ha jól tudom jó méretűnek mert ebben kell hogy legyen minimum egy 4mm-es embrió de 7 hetesen már nagyobbnak kell hogy legyen az is biztos és a petezsáknak is.

Jól teszed hogy nem reménykedsz mert szerintem ez egy sikertelen terhesség.

2022. szept. 13. 15:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hüvelyi UH-nál is tudnak szívhangot nézni. De nálad nem volt embrió sem, ami akár csak pulzálna is. Sajnos semmi értelme hiú reményt táplálnod.
2022. szept. 13. 17:35
 16/22 A kérdező kommentje:

15 egyáltalán nem táplálok hiú reményt ki beszélt ilyenről

Olyan fájdalmaim vannak császár alatt nem életem meg ilyen

Semmit se kívánok már jobban csak valamit csináljanak reggel mert ebbe bele lehet halni , egy életre lemondtam a terhességről

2022. szept. 14. 01:41
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nagyon sajnálom, hogy fájdalmaid vannak és ezen mész keresztül. Gondolok rád. Írj majd, hogy mi van veled. Kitartás! #4 voltam.
2022. szept. 14. 09:49
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

Kitartást Kerdezo!

Sajnálom, higy ezt kell atelned!

2022. szept. 14. 10:16
 19/22 A kérdező kommentje:

Újra végig mentem egy vizsgálaton, vérvétel uh

Pénteken dől el hogy mi legyen , még mindig vérzek irtó nagy fájdalom

Viszont van embrió van szivhang , 8 hetes lennék pénteken de, a fejlődés le van maradva majdnem 3 héttel

A méhlepény nem tudta át venni a szerepét, nem történt progeszterin termelődés , a szervezetem idegen testnek veszi be a magzatot

Elmondtam az orvos hogy ő már hétfőn ragaszkodott a kaparáshoz de saját orvosom felülírta az ő véleményét , elmondta kerek perec ha életben is marad most még lehet 20 -26. héten meghal

Azt mondta hogy a 45 éves Szakmai tapasztalatából adjuk meg az utolsó esélyt ami Péntek hátha csoda történik de, eddig a 45 év alatt én vagyok a 2ember aki ilyenen megy végig az első sikeres volt de, hamarabb vették észre mi a baj

Valószínűleg a méhlepény vérzik

Őszintén már teljesen elegem van már úgy vagyok vele vagy egy kisfiam 7 éves , így is anya vagyok már és neki kellek egy életre nem mehetek erre rá

Köszönöm aki együtt érez velem , nagyon fájdalmas ez de, hát egy nőt mindent végig visz

2022. szept. 14. 22:10
 20/22 anonim ***** válasza:

Sajnálom!Ebből műtét lesz 99% mert le van maradva 3 héttel és ezt már nem tudja kompenzálni se progeszteron pótlás se semmi egyéb.

Nem nagy dolog a műtét attól ne félj.Utána rendbe jössz pár hét alatt.

Majd azért írd meg mit mondtak pénteken.

2022. szept. 15. 10:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!