Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9+5 naposan ez így mennyire oké?

9+5 naposan ez így mennyire oké?

Figyelt kérdés

Eddig növekedett a pocim, vagyis alul folyamatosan egyre nagyobb volt, majd ma egy erős szúrást éreztem a méhemben és összeesett a hasam.

Akkor most leállhatott a magzat szíve?

Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Menjek el egy UH-ra?

Mit tanácsoltok?

2022. szept. 12. 13:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy egy érdekesség: kolleganőmnek volt egy vetélése a 12. Héten. Mivel ő nagyon vékony volt, így azért volt egy pici pocakja már. Neki edzés nélkül több, mint 10 hónapig nem is tűnt el. Vetélés és szülés után sem tűnik el azonnal a has.
2022. szept. 12. 14:22
 12/14 anonim ***** válasza:
5%

1. Vagyok. Igen lehet, hogy butácska kérdést tett fel,de emiatt nem kell elítélni szegényt.

Nem mindenki olyan tájékozott, de majd belejön, és van még millió tulajdonság ami miatt Ő is jó Anya lehet. Ne személyeskedjünk.

2022. szept. 12. 14:23
 13/14 A kérdező kommentje:

#9, sajnos volt vetélésem, úgyhogy már a félelem erősebb.

#10, keresgéltem GYIK-en, ahol valaki azt írta, hogy 10+4 hetesen összeesett a hasa, aztán az volt a jel, hogy elhalt a magzat

2022. szept. 12. 14:24
 14/14 A kérdező kommentje:

#12, nem is haragudtam meg, pozitívat adtam arra is.

Elhiszem, hogy fárasztó lehet ilyet olvasni, de olyan rossz, mikor azt olvasom, hogy elmúlik minden tünet, aztán úgy derült ki, hogy nem él

2022. szept. 12. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!