Kedveskéim, ajánlanátok valamit hátfájásra kismamáknak?
29 hetes kismami vagyok, és nagyon fáj a hátam(a hátam közepe), medencecsontom és a farcsontom. Már néha úgy érzem végem, és nem tudok megtenni egy lépést se tovább... házipraktikák és kenőcsök is érdekelnének, amik nem károsak a Babára nézve.
A nőgyógyászom szerint normális(persze szerintem is), de akkor is ilyen nagy mértékű fájdalomra adhatott volna egy receptet valami gélre :(
Már minden rossz... űlés, állás, sétálás, sőt, még már a fekvés is, iszonyúan fáj a hátam ha oldalt fekszek, háton meg persze nem szabad...
Mert gátolja a rendes oxigénellátását a Babának. A legjobb bal oldalt feküdni, de persze a jobb oldal is inkább ajánlott mint a hátonfekvés. Azt kb a 16 héttől nem ajánlják, van, aki nem is tud háton feküdni...
A cosmodisc-et én is szivesen kipróbálnám, pláne így, hogy azt mondod hatésos is :) csak sajnos nincs honnan szerezzek... De mindenképp kéne egy, mert amúgy i nagyon hátfájós vagyok...
Köszönöm a választ :)
Köszönöm a válaszokat! Megkérdezem hétfőn a gyógyszertárban ezt a lydocain krémet, és szerintem egy cosmodiscet is be fogok szerezni, amúgy is mindig ba van a hátammal.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!