Másodikkal azonnal, ahogy késett. Ő 9.héten műtettel be lett fejezve mert elhalt.
3.terhességnél úgy a 8.hét fele.
2022. szept. 5. 09:36
2/11 anonim válasza:
Első terhességemnél kb a 7.terhességi héten (kb a 20-22. hétig tartott), másodiknál a 8-9.héten kezdődött (és a 30.hétig tartott, brutál rossz volt).
2022. szept. 5. 09:37
3/11 anonim válasza:
Első terhesség 10. héten kezdődött mai napig tart, jelenleg 34 hetes kismama vagyok. Egyenesen pokol!
2022. szept. 5. 10:14
4/11 anonim válasza:
Fogantatástól számítva fingom nincs, mert természetes úton fogant.
De tüneteim a terhesség 9. hetén jelentkeztek először.
2022. szept. 5. 12:06
5/11 anonim válasza:
Konkrétan a fogantatástól nem tudom én sem, de a kimaradt menstruációhoz képest 2-3 hétre mindkét terhességemnél.
2022. szept. 5. 12:14
6/11 anonim válasza:
Nekem az elején görcsölt a hasam, mintha meg akarna jönni, meg is lepődtem, hogy nem jött meg. Ez kb. 6-7. hétre múlt el. Kereken 6 hetesen jött először a hányinger, vendégsében ebédeltünk, nagyon nem esett jól, azért emlékszem ennyire. Aztán a hányás-hányinger a 12. hétig kitartott.
2022. szept. 5. 13:16
7/11 anonim válasza:
Kimaradt menszi napjától kezdve rosszul vagyok... Nem várandósnak, hanem betegnek érzem magam.
10. Héten vagyok, és várom, hogy mikor lesz jobb...
2022. szept. 5. 19:01
8/11 anonim válasza:
Nekem is 7. Hét,
mellfájdalom, fáradékonyság, gyakori pisii.
2022. szept. 5. 21:04
9/11 anonim válasza:
Engem az 5. hét közepén csapott fejbe az a híres álmosság, a 6. héttől le akartak szakadni a melleim. Ezek úgy a 10-11. hétig kitartottak, plusz a hányinger, öklendezés és a szagundor.
Álmos már nem vagyok, de ahogy beléptem a második trimeszterbe, azóta naponta többször hányok. Főleg este.
A melleim sem kiszakadásig fájnak, csak a mellbimbó környékére koncentrálódott a fajdalom, ilyen tűszúrás szerűen.
2022. szept. 6. 10:23
10/11 anonim válasza:
Azt nem tudom pontosan mikor fogant, de hamarabb volt terhességi tünetem mint pozitív tesztem pedig meglepetés baba. Előző terhességemnél is menni kimaradással együtt jöttek a tünetek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!