Kismamák, hogy vagytok most?
Figyelt kérdés
Sziasztok kismamák!
Hogy érzitek magatokat? Van most itt front meg minden 🙃
Itt enyhe szédelgés van
2022. szept. 5. 00:05
1/23 anonim 

válasza:

Szia. :) Nálam is, de én még csak most tudtam meg a héten hogy úton van a második kisbabám. Az elsőnél rosszul sem voltam de múlthét óta sokszor szédülök. Te hogy vagy ? Hányadik hétben vagy ?
2/23 anonim 

válasza:

sziasztok nalam durva fej fajas mar 1 hete,16hetes vagyok. es ti?
3/23 anonim 

válasza:

Nem irigyellek, régen migrénes voltam. Nem egy leány álom. Én meg csak a hatodik hétben vagyok. :) Tudod már hogy lányod vagy kisfiad lesz ?
Első voltam
4/23 anonim 

válasza:

hat sajnos nem, takarja nagyon magat 2 het mulva megyek dokihoz remelem akkor kiderul:) neked van valami tuneted?
5/23 anonim 

válasza:

Remélem akkor majd nem lesz szégyenlős :) De amúgy van megérzésed? Én az elsőnél nagyon éreztem hogy lány és végülis igazam lett. Egy kis hányinger napközben szokott lenni, de szerencsére más bajom nincs. :) Neked ? Tervezett baba ? :)
6/23 anonim 

válasza:

hat igazabol kis lanyt erzek de masok inkabb fiura tippelnenek hat nem tudom majd kiderul :) huh hanyinger az nekem is volt,tervezet baba de meg is megleptes volt mert ritkan menstrualok 1evben 2-3szor igy nem gondoltam h ilyen hamar jon.neked tervezett baba?
8/23 anonim 

válasza:

4,535 tsh ertek szerintetek normalis?
9/23 anonim 

válasza:

Nagyon kíváncsi vagyok hogy bejön e a megérzésed. Drukkolok🙏🤞🤞. Nekem nem volt kimondottan tervezett, de nem is tettünk konkrétan ellene. Megszakítással védekeztünk és így is becsúszott. Kicsit korábban kap a kislányom tesót mint ahogy terveztem. Most lett egy éves augusztus végén. Nem igazán van étvágyam. Ami egyenlőre nem is baj.
Te hogy vagy vele ?
Sajnos nem tudom hogy az normális érték e :(
10/23 anonim 

válasza:

gratulalok a babahoz nem baj legalabb egyutt nonek fel ;)hat valtozo van mikor rendesen eszek es masnap kaja undor,de szerencsere meg nem hiztam igy sem vagyok tul sovany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!