Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mennyire normális?

Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8 hetes terhes vagyok, eddig minden a legnagyobb rendben ment. Azonban néhány órája furcsa hasi görcsöt érzek. A görcshöz társul egy szúró, alhasi fájdalom is, ami mintha kicsit erősödne is. Más panaszt nem érzek, nyilván emiatt van egy általános rossz hangulatom, illetve aggódok. Orvost hívtam, azt mondta ameddig nincs vérzés addig ne aggódjak, de nyilván nehéz, mivel sosem éreztem még ilyet és erősödött is.

Veletek volt ilyen? Vagy ez tényleg normális és csak én parázom túl?

2022. szept. 2. 19:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Sajnálom hogy idáig nem reagáltam, köszönöm a kérdéseiteket. Aznap hajnalban nagyon erős vérzés indult be, természetesen azonnal kórházba mentünk, ahol a súlyos fájdalmak és az erős vérzés ellenére is órákat várakoztattak. A baba sajnos elment, nekem pedig vérpótlásra volt szükségem. Holnap engednek haza. Nagyon szörnyen érzem magam, a testi dolgok nem érdekelnek, inkább lelkileg vagyok padlón. Azt érzem hogy ha időben bemegyek a kórházba akkor mindez nem történt volna meg, ugyanakkor a doki szerint itt valami genetikai probléma volt. Mindenesetre bármi kis furcsaságot érzékeltek magatokon menjetek orvoshoz. Inkább küldjenek el 100x hogy semmi baj mintsem egyszer történjen tragédia

2022. szept. 4. 17:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén sajnálom 😢

Sajnos tudom mit érzel. Ne okold magad, ha korábban bementél volna se tudtak volna mit tenni érte.

Kérlek ne add fel, kitartást kívánok! ❤️

Ölellek. 😔

2022. szept. 4. 19:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom.

De ez nem rajtad múlt! Ő most valamiért még nem akart megszületni

Gyors felépülést kívánok.

2022. szept. 4. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom!De az a szomorú valóság,hogy nem tudnak mit kezdeni az ilyen pici terhességel.Nem tudják megakadályozni!Vagy nem jól ágyazódott be,vagy ami a leggyakoribb genetika.Szóval ne okold magad!Tudom,hogy most rossz,mert 4x éltem át sajnos.2-3 hét és a jövőbe fogsz nézni!Mi hamarabbi felépülést kívánok és minden jót !
2022. szept. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!