Mivel csillapíthatom a lázam 36 hetesen?
Figyelt kérdés
Mindenhol mást olvasok, mit szabad, és mit nem. Ti mit javasoltok? Okozhat még kárt a láz a babámban?2010. szept. 25. 08:59
1/9 anonim válasza:
Málnaszörp vagy meggyszörp. Legjobb a házi, de ha az nincs akkor jó a bolti is, vagy ha túl édes, akkor málnabefőtt vagy meggybefőtt! Iszogasd és az lehúzza a lázad. Én elég beteges voltam az első terhességem alatt,és nálam mindig bevált!
2/9 anonim válasza:
Panadol, és hűtő fürdő vagy vizes borogatás!
Én úgy tudom csak az első harmadban veszélyes a láz.
3/9 anonim válasza:
Homeopátia! Kérdezd a gyógyszertárban, a betegségnek megfelelően ajánlanak majd valamit!
4/9 anonim válasza:
A láz koraszülést okozhat, csillapítani kell. Bármivel csillapíthatod (Panadol, Nurofen, Benuron, Algopyrin, Algoflex), 1-2 szem gyógyszerrel kevesebbet ártasz a babának mint a lázzal.
Bodza nagyon jó lázcsillapító még.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! A málna- meggyszörpről még nem hallottam, de kipróbálom!
2010. szept. 25. 11:17
7/9 anonim válasza:
nekem is Algopyrint javasolt az orvos.
8/9 anonim válasza:
Algopyrint nyugodtan, inkább az, mint a láz!
A paracetamolról, ibuprofenről megoszlanak a vélemények, hogy szabad-e, ezért szerintem inkább csak algopyrint!
Calcium pezsgőtabi, és napi 1000mg C-vitamin!
Jobbulást.
17 hetes
9/9 anonim válasza:
Angliaban ilyenkor mindig a paracetamolt javasoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!