Akinek az első baba császáros lett mesélne a második baba szüléséről?
11 éve szültem, fájásaim voltak de nem tágultam. 21 óra vajúdás után császároztak. Most ismét babát várok( 16. hétben vagyok) Azt mondta az orvos hogy ha beindul a szülés akkor most már ha 1-2 órán belül nem tágulok akkor ismét császároznak. Nem félek egyiktől sem(spontán, császár)
Akinek első babája császáros volt mesélne a második baba születéséről? Hogy indult be? Meddig vajúdtál ? Spontán szültél végül? Vagy császár lett?
Ezt a szüléshez szerettem volna😰
Bocsi, új vagyok még.

20 hónap a különbség a 2 gyerek között. A kiírt időpontban beinddult a szülés, de hosszú vajúdás után abbamaradtak a fájások. Vártunk, hátha megindul újra a folyamat, de nem így lett, nem jött több összehúzódás. A tágulás minimális volt, a hegem viszont borzasztóan fájt, így mentünk a műtőbe.
Az úgy teljesen jó, hogy elkezdesz vajúdni, aztán meglátjátok, hogy halad a tágulás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!