Ovuláció napján történt együttlétből foganhat lány baba?
Benéztem az ovu tesztet. Minden babona (missziónárius póz, savas hüvelyöblögetés, orgazmus nélküli együttlét, hold lányos jegyben jár) megvolt, viszont csak az ovu napján.
Tudom, hogy 50-50 %, meg örüljek, ha összejön, megmarad és egészséges (van egy kisfiam és volt egy missed ab-om), viszont tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy ovuláció napján is fogannak-e lány babák. (Konkrét esetek, tudom, hogy elméletileg a petesejt válogat és lehetséges.)
Köszönöm, aki megosztja tapasztalatát! :)
"missziónárius póz 😒
savas hüvelyöblögetés 🤮
orgazmus nélküli együttlét 🤦♀️
hold lányos jegyben jár" 🤡
Ok, én kívánom,hogy legyen lányod, csak az eszét ne tőled örökölje.
A misszionárius póz abban az esetben jó, ha nem hátrahajló méhed van. Mármint magához a teherbeeséshez, nem ahhoz, hogy làny legyen. Az orgazmus nélküli együttlét viszont gátolhatja, mivel a méhösszehúzódás segít abban, hogy a méhnyak “behúzza” a spermiumokat, tehát ez nem csak azért baromság, mert ki a fene akarna úgy szexelni, hogy nem élvezi, hanem emiatt is.
A többire inkább nem is reagálnék, akkora nonszensz.
Az való igaz, hogy ELVILEG az ovuláció napján nagyobb az esély a fiúra, nálam bejött, én viszont lány lettem, és engem is az ovuláció napján hoztak össze, tehát tessék, van konkrét példa. De ez is egy olyan dolog, ami vagy bejön, vagy nem.
“ viszont tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy ovuláció napján is fogannak-e lány babák. ”
Nem, eddig mindenkinek, aki ovuláció napján csinálta csak fia lett. Ez tudományos tény. Akkor most elhiszed? Remélem segítettem.
Viccet félretéve, könyörgöm ne menjetek már le szimbiótába. Nem hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!