Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ovuláció napján történt...

Ovuláció napján történt együttlétből foganhat lány baba?

Figyelt kérdés

Benéztem az ovu tesztet. Minden babona (missziónárius póz, savas hüvelyöblögetés, orgazmus nélküli együttlét, hold lányos jegyben jár) megvolt, viszont csak az ovu napján.

Tudom, hogy 50-50 %, meg örüljek, ha összejön, megmarad és egészséges (van egy kisfiam és volt egy missed ab-om), viszont tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy ovuláció napján is fogannak-e lány babák. (Konkrét esetek, tudom, hogy elméletileg a petesejt válogat és lehetséges.)

Köszönöm, aki megosztja tapasztalatát! :)

2022. aug. 28. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Meg fiú is ;)
2022. aug. 28. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Biztos, hogy kell neked még egy gyerek ha ilyen marhaságokat elhiszel? 🤔
2022. aug. 28. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

"missziónárius póz 😒

savas hüvelyöblögetés 🤮

orgazmus nélküli együttlét 🤦‍♀️

hold lányos jegyben jár" 🤡

Ok, én kívánom,hogy legyen lányod, csak az eszét ne tőled örökölje.

2022. aug. 28. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

A misszionárius póz abban az esetben jó, ha nem hátrahajló méhed van. Mármint magához a teherbeeséshez, nem ahhoz, hogy làny legyen. Az orgazmus nélküli együttlét viszont gátolhatja, mivel a méhösszehúzódás segít abban, hogy a méhnyak “behúzza” a spermiumokat, tehát ez nem csak azért baromság, mert ki a fene akarna úgy szexelni, hogy nem élvezi, hanem emiatt is.

A többire inkább nem is reagálnék, akkora nonszensz.

Az való igaz, hogy ELVILEG az ovuláció napján nagyobb az esély a fiúra, nálam bejött, én viszont lány lettem, és engem is az ovuláció napján hoztak össze, tehát tessék, van konkrét példa. De ez is egy olyan dolog, ami vagy bejön, vagy nem.

2022. aug. 28. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

“ viszont tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy ovuláció napján is fogannak-e lány babák. ”

Nem, eddig mindenkinek, aki ovuláció napján csinálta csak fia lett. Ez tudományos tény. Akkor most elhiszed? Remélem segítettem.

Viccet félretéve, könyörgöm ne menjetek már le szimbiótába. Nem hiszem el.

2022. aug. 28. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az, hogy az ovuláció napján történő együttlétből nagyobb eséllyel születik fiú gyermek nem babona, hanem Dr. Czeizel Endre genetikus professzor írta le az egyik könyvében. Tudományos körökben vegyes az elfogadottsága. De a nagyobb eséllyel ugye nem azt jelenti, csak és kizárólag fiú gyermekek fogannak aznap, hanem hogy statisztikailag nagyobb arányban fordul elő. Egyébként nekem a fiam az ovuláció napján fogant, de ebből nem kell messzemenő következtetést levonni. Nagyon sok tényező együttese befolyásolja azt, hogy végülis milyen nemű lesz a magzat.
2022. aug. 28. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Statisztikailag egy picit nagyobb eséllyel fogan fiú baba bármelyik napon. Szerintem úgy növelheted a legjobban az esélyeket lányra, ha ovu előtt is van együttlét. (Arra a szintén vitatott elméletre alapozva, mi szerint a "lány" spermiumok lassabban mozognak, de tovább élnek.) Bár gondolom azért nem csak az ovukor van szex :D Főleg hogy az ovu időpontját inkább csak nagyjából belőni tudod otthoni eszközökkel.
2022. aug. 29. 07:31
 8/9 anonim ***** válasza:
29%
Nem mindegy? Majd ha felnő, eldönti.
2022. aug. 29. 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Czeizel szerint is csak 75% a kiszámolás,szóval lehet lány is. Az orgazmus nélküli azt meg miért? Pont,hogy hasznos ha te is elmész 😶Meg ennyire azért nem kell mindent komolyan venni amit olvasol,akkor amíg babát terveztek neked ne is legyen jó? Nekem egy fiam és egy lányom van,a lányomnál is volt orgazmusom 😅
2022. aug. 29. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!