Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, volt megérzésetek a...

Kismamák, volt megérzésetek a baba nemét illetően? És be jött?

Figyelt kérdés
Én mióta babát várok kisfiút tudok elképzelni, de persze nagyon örülnék a kislánynak is. Valamiért ha rá gondolok,fiút képzelek el. Talán ma ki is derül a neme 😊 érdekelne, ti hogy vagytok ezzel?
2022. aug. 30. 10:30
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Naa szuper.😄 Hát én nem tudom ki derül-e ma, de szeretnénk tudni. Bízom benne hogy meg mutatja magát
2022. aug. 30. 14:18
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire megérzés, de én már akkor jó lesz valakinek alapon jótékonysági liciten nyertem egy kislány szundirongyot, mikor még azt se tudtam kisbabát várok. 😀 Bejött, mert kislány lesz.
2022. aug. 30. 14:34
 23/28 anonim ***** válasza:
Kisfiút éreztem, de szerintem azért, mert titkon kicsit jobban szerettem volna. Kisfiú lesz 😊.
2022. aug. 30. 15:33
 24/28 anonim ***** válasza:
Fiút "éreztem" és az is lett pedig lányt szerettünk volna elsősorban. De mindenki fiút tippelt nekünk a rokonok és barátok közül is. Ő ilyen kis egyértelmű volt a dokinak is egyből látszott a 13. héten.
2022. aug. 30. 18:01
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem mutatta meg magát, majd hátha legközelebb
2022. aug. 30. 19:03
 26/28 anonim ***** válasza:
Az elsőnél bejött, hogy fiú. A masodiknal kislányt ereztem, de ő is fiú lesz. Fuh, nagyon megkönnyebbültem! 😅
2022. aug. 31. 13:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Biztos voltam benne, hogy lány lesz, szinte tudtam... fiú lett.
2022. aug. 31. 16:08
 28/28 anonim ***** válasza:
Januárban fogant, de én decemberben azzal ébredtem, hogy nekünk csak is lány lehet, eddig úgy tűnik igazam lett, de pár héten belül meg tudjuk 1000%ig.
2022. szept. 1. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!