Kismamák, volt megérzésetek a baba nemét illetően? És be jött?
Én talán azért gondoltam, hogy lány lesz, mert a férjem "belém beszélte". Ő megállás nélkül azt hajtogatta hogy tuti lány. Az is lett.
Most várjuk a második babánkat, most is lányra gondolunk.
Talán majd jövő héten kiderül.
Kérdező, majd írd meg, hogy bejött-e a megérzésed. :)
Az ikreknél azt éreztem, hogy fiúk. Lányok lettek.
A kistesónál azt éreztem, hogy tuti kisfiú, erősebben, mint az ikreknél, meg a terhes tüneteim is másabbak voltak picit. Ő is kislány... Szóval ennyit erről. (Férjem viszont a + teszt után egyből mondta, mindnél, hogy lányok. 😉)
Egyébként az ikrességet megéreztem, végig az motoszkált bennem, hogy ketten vannak. (Ez mondjuk erősebb érzés volt, mint a nemük...)
Az elejétől kislányt éreztem, nem tudom miért, kb mindegy volt amúgy a neme. Most már 21 hetes, mindkét ultrahangon kislányt is mondtak, szóval ez bejött.
Egyik barátnőm szinte napra pontosan annyi idős terhes mint én, ő kisfiút érzett, de kislánya lesz neki is.
Én nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban. Igazából az 50%-os találati arány elég jó, úgyhogy nem csoda, ha sokaknak bejön a megérzése.
Egész életemben azt gondoltam, hogy az első gyerekem fiú lesz.
Mikor terhes lettem mindenki lányt jósolt, annyira, hogy elhittem, már néha lány neveken szólítottam.
Mikor kiderült, hogy fiú csak nevettem magamon, hogy hogy is lehetne más, mint fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!