Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt ,hogy kezeljem...

Terhesség alatt ,hogy kezeljem a megfázásom?

Figyelt kérdés
19 hetes terhes vagyok fáj a mandulám és érzem ,hogy kezdek csúnyán megfázni mit ajánlatok?
2022. aug. 29. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
2022. aug. 29. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy kezeltem, mint terhességen kívül. Nekem a torkom szokott csúnyán odalenni, folyamatosan szúró érzésem van benne és emiatt ilyenkor köhögök. Ezért ilyenkor folyamatosan langyos teát szoktam kortyolgatni. Nagyon lájtosra lefőzve, mert különben a koffein miatt egész éjjel nem tudok aludni. Napi 5-6 litert el szoktam ilyenkor kortyolgatni. Ez megy 6-7 napon keresztül. Közben fújom az orrom és néha köhintek egyet. Ennyi. Próbáltam Coldrex-et, meg mindenféle csoda szert már, egyik se segített. Úgyhogy ilyeneket én sosem viszek be semmi különleges dolgot. Legfeljebb lázcsillapítót, pontosabban Algopyrin-t, mert mikor lázas vagyok a fejem is fáj, az meg jó mindkettőre.
2022. aug. 29. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Herbal Swiss teaport ittam, nem tudom annak köszönhető e, de gyorsan végigment rajtam
2022. aug. 29. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
C vitamin, fokhagyma, Herbal swiss, tea, negro vagy strepsils-én mondjuk nem terhesen sem szoktam ennél több mindent megfázásra.
2022. aug. 29. 22:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos lett egy kis hőemelkedésem orvoshoz mentem antibiotikumot írt fel
2022. aug. 30. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Megfázásra?

Vagy van esetleg valami felső légúti megbetegedésed? Mandulagyulladás?

Én biztos nem szedném be, ha csak meg lennék fázva.

2022. aug. 31. 08:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyors gyógyulást kívánok
2022. aug. 31. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!