Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Közületek más is megy ezen a...

Közületek más is megy ezen a héten genetikai uh-ra? Én pénteken megyek, de már most izgulok egy picit.

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 12:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a 26. héten megyek babamozira szerencsére eddig minden rendben volt de szeretném látni az arcát, 4D-s arcfelvètelen a nyúlajak is biztos kizárásra tud kerülni. Nekem azt mondták ezt egy sima UH-n nehèz észrevenni, legtöbb szülés után derül ki.
2022. aug. 30. 11:02
 12/23 A kérdező kommentje:

Kár volt rákeresnem! Lányok, ígyis izgulós vagyok, ne hozzátok rám a frászt kérlek.

Elég az, ami magamtól jut az eszembe. 😅

2022. aug. 30. 11:10
 13/23 anonim ***** válasza:
32%
#11 A második genetikai ultrahangon ki szokott derülni, kifejezetten nézik. A 4D a szülő szórakoztatására van, nem diagnosztikai értékű, a babák pedig kifejezetten stresszként élik meg. De természetesen mindenki azt csinál, amit szeretne.
2022. aug. 30. 16:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Na én most voltam a genetikai ultrahangon, minden rendben

Nagyobb is a korához képest

A nemét nem tudtuk meg, mert úgy feküdt hogy nem látszott

2022. aug. 30. 19:05
 15/23 A kérdező kommentje:

Örülök neki, remélem mindenkinek egészséges gyermeke születik.

Nálam az nem lesz baj, amúgy sem szeretném tudni.:)

2022. aug. 30. 19:22
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

# 13 Bocs de ebben inkább hiszek szakembereknek hiszek mint valamelyik paramaminak és nem érzem magam szar anyának azért mert egy ártalmatlan vizsgáló módszerrel kukkolom a gyerekemet ami rá nézve egyáltalán nem káros!

Ne menj ki az utcára sem mert ha valamilyen hangos zajtól megijed az neki a stressz!!

2022. aug. 30. 19:56
 17/23 anonim ***** válasza:
#16 Nekem is szakember mondta, csak külföldön. És bocs, de inkább hiszek neki, mint egy olyan nőnek, aki minden jel szerint utána sem nézett mire való a 4D.. Nagyon sok országban nem javasolják, megvan az oka. És senki nem mondta, hogy szaranya vagy, de látom már most ez a legfontosabb, különben ezt nem lett volna muszáj odaírni. Amúgy csupán a személyeskedés miatt válaszolok a te stílusodban, mert amúgy nekem nem szokásom. Ettől függetlenül minden jót!
2022. aug. 30. 22:17
 18/23 anonim ***** válasza:

A 4D ugyanúgy indul mint a rendes ultrahangok, a magzat életfunkcióinak, keringésènek, paramétereinek megtekintésével, mérèsèvel kezdődik. Ily módon attól, hogy nem erre talalták ki még igenis lehet diagnosztikai értéke egy olyan szonográfus kezében aki genetikai ultrahangokat is jogosult végezni. Én szeretném is kérni becsüljenek egy súlyt és egy hosszot mert még nem voltak mèrve ezek az adatok. Nem jön zavarba attól a kèrèsemtől, had nèzzem meg az arcát (akár mondani sem kell miert ragaszkodom ehhez, hisz általában része egy babamozinak).

Sok kismama olyan gyakran megy UH-ra ahogy tud, akár hetente, kéthetnte ha módja van rá mert úgy nyugodt!

Azt sem kell elitelni aki kíváncsi milyen lehet a kicsinek odabent és szeretné örökíteni a különleges módon készült képeket, felvételeket emlekbe vagy akár más csaladtagok számára is. Az én párom külföldön dolgozik havonta 1 hétvégét van itthon, nem tud eljönni velem rendes UH-ra, de már alig várja hogy lássa!

Itthon is megoszlik az orvosok véleménye dolgokon, amit egyik jónak tart egy masik nem javasolja! A gyógyszerek között is ekkora a káosz. Régen használták és ajánlották az Algopyrint ma már nem szabad, csak Paracetamolt. Az "itthoni trendeket" éppen elég követni egy kismamának, nem èrint ezert nem foglalkoztat külföldön mi hogy működik, rengeteg minden máshogy van mint itt, az egészségügy területén meg aztán főleg.

A szülés is ég ès föld egy kinti magánklinikán mint az itthoni állami kórházban. Évről évre változik mi a káros vagy eppen már mi nem az a legujabb kutatasok szerint !

Valószínűleg a szivhang figyelő is zavarja a szentemet, mégis meg kell hallgatnia a védőnőnek. Az újszülöttet mèg többbminden stresszeli már közvetlen születése után, amikor már az ismerős közege sem veszi körül! Később az óvodában, iskolában is sok minden fogja zavarni szegényt. Sőt felnőttkènt is, valamennyire ez szerves része lett sajnos az életünknek.

2022. aug. 31. 00:23
 19/23 anonim ***** válasza:
Én hétfőn megyek, szintén vetélés után vagyok, nagyon izgulok 🙈
2022. aug. 31. 13:43
 20/23 A kérdező kommentje:

Na ma voltam, minden rendben volt. Remélem ezután is minden rendben marad vele.

Drukkolok, hogy nektek is csak jó élményetek legyen.:)

2022. szept. 2. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!