Közületek más is megy ezen a héten genetikai uh-ra? Én pénteken megyek, de már most izgulok egy picit.

Első trimeszterire mész és azért izgulsz?
Emlékszem ott nálam is volt ilyen, hogy vajon down kóros-e? Nyitott gering? Nyúl száj? De nem volt semmi, és visszagondolva tök kár, hogy így izgultam :) persze ezzel nem lehet mit tenni, remélem minden rendben lesz!

1, leginkább attól tartok, hogy elhalt..attól nem tartok, hogy ilyen baja lenne, vagy nem is tudom.
2, én is ugyanez miatt félek. Már bánom, h utána olvastam dolgoknak.

Hát én attól most nem félek ,hogy elhalt mert napi szinten csekkolom szívhang figyelővel🤣
2 vetélés után ezt most nekem így "nyugisabb"
Sajnos én a betegsegektől félek hisz nem véletlen ,hogy 2x elvetéltem. Lehet valami kromoszóma gond.
2es
Sajnálom az első 2-t.
Én nem szeretnék rá pénzt kiadni most. Na meg ha nem találnám a szívhangot bele is betegednék.:)
De megértem, hogy neked ez most megnyugvás.
Nem tudom kiderült e miért volt az a 2 vetélés, de nem hiszem, hogy minden terhesség és minden embrió ugyanolyan lenne.

Nem lett kiderítve. Egyszerűen csak mas szakaszban megálltak. Most mondjuk a pozi tesztől használom a progit. De más plusz nincs.
Használtam vettem a figyelőt és szerencséres meg is találom🙏így ez most nekem nem volt pénzkidobás!rosszabb lenne a dokimhoz rohangálni ,hogy él még?!
2es

Én jövő héten megyek
Izgulok, de nem agyalok, én azt gondolom nem szabad elmenni a negatív gondolatok felé.

Csodás időszak, de picit félelmetes is egyben.
Majd ha voltatok, akkor ha van kedvetek megírhatjátok az eredményt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!