Úgy lett fogadott orvosom, hogy nem is én fogadtam?
Sziasztok!
37 hétben lévő kismama vagyok, komplikáció-mentes terhességgel,hála istennek még a lábam se dagad, szó szerint csak a hasam nő, másképp észre sem venném.
Ma voltam terhesgondozáson és az orvosom azt mondta ideje időpontot megbeszélni császárra, mert egész idő alatt faros a kislányom.
Na itt jött a váratlan dolog, mert én tudtam, hogy ő már nem vállal szülést, de egyszer csak azt mondta, ha nem ragaszkodom hozzá hogy XY városban szüljek, akkor ő most kér időpontot nekem a fiától, aki szintén nőgyógyász Z városban, és megbeszéli vele a császárom időpontját.
Azt hallottam másoktól hogy fel lehet a fiát fogadni , de annak ára van...
Én azért írtam az elején hogy gondmentes a terhesség, mert én így nem szeretnék fogadott orvost magamnak, XY városban megfelelnek nekem az orvosok, ha az éppen ügyeletes végzi el.
Viszont mivel nagyon szeretem a nőgyógyászom, örülnék ha a fia keze alatt lennék, de csak ezért külön nem fizetnék.
Nem tett a dokim célzást, utalást a pénzre, mit gondoltok, mégis úgy érthette, hogy a fia lesz a fogadott orvosom?
Jövő héten beszélek vele, csak szerettem volna ha esetleg megosztjátok velem a véleményeteket.
Köszönöm
Elméletileg a farkevésnek önmagában nem kellene császárindikációnak lennie. Pláne nem programozottan.
Egyébként meg nem tudom, mi a kérdés. Magyarországon betiltották a hálapénzt. Ha előre szerződést köttök az adott dokival, hogy ő elvégzi a császármetszést, te fizetsz X összeget, az úgy oké. Természetesen kiállítja neked a számlát. Ha ez így van, akkor nem szabad szégyenlősködni, meg kell kötni az üzletet és kész. Ha meg csak zsebbe csúsztatva várná el a pénzt, hát úgy járt.
🙆
Akkor miért nem szlovák fórumon kérdezel?
Hát figyelj. Ha itthon lenne 1 fiam aki ugyanúgy nőgyógyász, persze hogy mindenképpen hozzá küldeném a betegemet "ügyeletbe".
Nálatok megkell kérdezni hogy "és kedves doktor úr, a fia mennyiért vállalná a szülést?" aztán elutasítod ha úgy van. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!