Uh kép. Szerintetek ez megfelel 6-7 hetes terhessegnek?

Ha azt írta oda, hogy 6-7 hetes terhességnek felel meg, akkor nem értem a kérdésed.
Ok, értem, hogy bunkó volt, de legalább ennyit megtudtál tőle. Mi nem fogjuk jobban látni, mint ő látta.
Gondolom, ő lemérte, ha nem is írta a lapra, sem mondta el, és az alapján írta ezt.

Nálam kerek 6 hetesen volt emnbrió (2,5 mm), de a doki azt mondta, egy hetet még vár a szívhang meghallgatásával.
Mivel a kérdező orvosa elég paraszt volt, szerintem nem is akarta megnézni a szívhangot.

Ez nagyon rossz kép. Nagyon nem látszódik jól.
Holnap úgyis elmész egy másik orvoshoz, ő majd biztos többet fog mondani. Nekem 6+2 hetesen úgy nézett ki mint egy csikóhal, hátha ez segít. Illetve hát nagyon pici volt nyilván. Az uh-n 2 részt kell látnod, a szikhólyagot és az embriót.
Egyébként nem volt szívhang? Vagy nem nézte meg?

Szerintem ez jó 6-7 hetesnek és ha hangot még nem is,a szív pulzálást már látni kellene.Legalább is nekem akkor már látszódott.
De mindenképp menj másik orvoshoz aki szimpatikusabb.
Igen voltam
7+3 napos vagyok. CRL 12.23
Szivhang sejthető.

17-es vagyok.
Akkor gratulálok 🙂 legközelebb már lesz szív hang is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!