Ki találta meg 10.héten a szívhangot?
Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 14:49
1/21 anonim válasza:
Szerintem még olyan felesleges próbálkoznod, gondolj bele mekkora egy 10 hetes magzat, és hogy találnád meg pont a szívét
2/21 anonim válasza:
Én. Mélyen kell keresni, egészen a medencecsontnál. Onnan tudod, hogy megvan, hogy sokkal gyorsabb, mint a te pulzusod.
3/21 A kérdező kommentje:
2es
Sehol nem találtam és az app frekvenciája sem a barátom🤣
Csütörtökön megyek dokihoz remélem minden rendben lesz🙏
2022. aug. 23. 14:57
4/21 anonim válasza:
Nem véletlenül nem nézegetik ezt, mert csak megijeszti az embert ha nem találja. Nekem tizennyolcadik héten nem találtam meg a védőnő, és mondta is hogy hát ez még ilyenkor előfordul, de én olyan ideges lettem, hogy elmentem egy útra hangra
6/21 anonim válasza:
18. héten már viszont meg kéne találni… Nekem olyan 13 hetesen sikerült először, azóta rendszeresen hallgatjuk, ikrek, de mindkettőt be tudjuk azonosítani.
Csak mindig belerúgnak, és arrébb mennek. 😄
7/21 A kérdező kommentje:
Mindenki akkor próbálkozik amikor szeretne!
Van aki 8 hetesen megtalalja és van aki sose.
2022. aug. 23. 16:50
8/21 anonim válasza:
Hát ha szereted magadat idegesíteni, hajrá.
9/21 anonim válasza:
#7 8 hetesen senki nem találja meg. Olyan buta dolgokat tudtok írni, hogy nem igaz. Tudod mekkora 8 hetesen? De így van, akkor próbálkozol, amikor szeretnél. Igazából mindenkinek tök mindegy. Az összes ilyen ketyere leírásában az van, hogy a 15. héttől már valószínű, hogy megtalálod. Nem 8. hét.. De biztos ti tudjátok jobban, nem a gyártó 😄.
10/21 A kérdező kommentje:
Kötekedni köszi de nem kell!
Csak mertem kérdezni.
2022. aug. 23. 18:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!