Nem értem? Itt olvasgatom, hogy a lányok miket irnak ez nekem is fura miért van az, hogy elhal a magzat? és a magzat bármikor elhalhat? Ha elhal a hasban akkor az anya érezz valamit?
Szia. Nekem 10 hetesen halt el. És nem éreztem semmit. Nekem az volt a legnehezebb, hogy nem vetéltem el magamtól, hanem amikor látták az uh-on, hogy baj van, befektettek és elvették. Tudom, hogy az rosszabb lett volna testileg, ha beindul a vetélés, de lelkileg ezt dolgoztam fel nehezebben. Ezért szokták a kismamák megvárni a 12 hetet a jó hír "világgá" kürtölésével, mert utána már jóval kisebb a kockázata a vetélésnek. Szerintem próbáld meg a rossz gondolatokat kizárni a fejedből, és csak arra gondolj, hogy gyönyörű és egészséges baba növekszik a pocidban. Nem lesz semmi baj.
Boldog baba várást.
Üdv, 5 hónapos kislány anyukája
szió
én 30 hetes vagyok, és ugyanugy félek,pedig már 4d ultrahangon is ugy nez ki, mint egy ujszulott.
az aggódás szerintem természetes, amíg nem viszed tulzásba, a legjobb, ha nem is gondolunk rá, vagy ha igen, megsimized a pocid. nemsoka ám neked is megmozdul a baba, akkor szepen lassan csökken az érzés, csak az aggodalom nem fog elmulni teljesen.
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!