Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok már úgy,hogy egyszerű...

Voltatok már úgy,hogy egyszerűen nem bírjátok tovább a terhességet?

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 14:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de hat errol a vonatrol nincs kiszallas, csak a gyerekkel a kezedben :) kitartas! Megeri:)
2022. aug. 19. 22:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok abban a fázisban 38+6, hogy már elég :D de ez nem kívánságműsor, majd ha úgy dönt kijön, akkor kijön :) Ha gond lesz, akkor meg a doki majd kiveszi. De én jelenleg nagyon unom már :D

Csak emiatt nem kérnék indítást vagy császárt, inkább a gyerek lelkére beszélnék, hogy jöjjön már kifele :D :D :D :D

2022. aug. 20. 07:18
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!🤗
2022. aug. 20. 16:42
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Első 16 hétben hánytam, fogytam.

Most 24-ik hét. Lett valamiféle növekedési ugrásunk vagy én nem tudom, mert a hasam úgy másfél-két hét leforgása alatt akkorát nőtt, hogy majd szét repedek.

Csúnyán elkezdett szétnyílni a hasizmom (ami tudm természetes ilyenkor), ijesztően kidudorodik ha ülök fel, mellé szerintem egy kis sérv is befigyel a köldökömnél. Kevés kajára is úgy nyomja fel a tüdőm, hogy szuszogok mint valami kismalac és a bal bordám alatt szúr ilyenkor.

Pedig aktív vagyok, dolgozom, jövök megyek. Szerintem egyszerűen csak alacsony vagyok (149 cm) és elég komoly ehhez képest a gyerek térkitöltése :D

Úgyhogy tegnap-tegnapelőtt minden létező porcikám kivolt az egésszel. Főleg mikor a tartálynak dőlve, pihegve pisiltem, mert egy kis tányér leves és egy darab palacsinta elvették a helyet a lélegzéstől :D

2022. aug. 22. 13:59
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Az első trimszter volt nekem is nagyon rossz. Folyamatos émelygés, éhen haltam, de enni nem tudtam mert ha egy falatnál több volt, hánytam is ki rögtön. A korábbi kedvenceim szintén visszajöttek, még a vizet is rossz ízűnek éreztem. Munkába menet mindig azon imádkoztam, hogy ne hányjam el magamat.

Így a 12. hét után rám tört egy kis pánik, hogy most akkor ez lesz még hónapokig, én ezt nem bírom. Pedig akartam a gyereket, de mikor tudatosodott, hogy most már ha akarnám sincs megállás, az ijesztő volt.

Túléltem, mást nem tudtam. A 2. trimeszter eddig jobb, bár csak kb a 15. héttől. Vannak most is bajaim, alacsony vérnyomás, fáradékonyság, a hasam már nő, amitől a hátam néha fáj. Sokat enni még mindig nem tudok, néha még hányok. De megszűnt az egész napos émelygés, így már sokkal jobban telnek a napjaim. Majd meglátom az utolsó milyen lesz. De itt már csak a szülés a következő megálló, más opció nincs.

2022. aug. 23. 15:24
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
25, később meg azért nem eszel sokat, mert a gyomrodnak nem lesz helye, 1 túl ettem magam és majdnem vissza jött. Tulajdonképpen nekem eddig ez a 33 hét úgy telt/telik, hogy az étvágyam az alig van, de ha kívánok valamit, akkor ölni tudnék azért az egyetlen dologért. 🤣 múltkor pl gyros. Vagy volt brokkoli krémleves, ennék időnként kfc kaját, de nem bírok, utána napokig mar a sav.
2022. aug. 23. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!