Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok már úgy,hogy egyszerű...

Voltatok már úgy,hogy egyszerűen nem bírjátok tovább a terhességet?

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 14:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%

Igen, az elején a rosszullétek, a végén pedig a borzasztó derékfájás miatt.

Aztán rájöttem, hogy a feketeleves az a zombi üzem, ami utána jön. Mostmár 2,5 hónapos a kislányom, most épp egész jó minden. :D

2022. aug. 19. 16:40
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, aludni én sem tudok. Egyre kényelmetlenebb is feküdni.
2022. aug. 19. 16:49
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a legeleje volt ilyen (kb. 1,5-2 hónap), hogy állandó hányinger, gyengeség, hányás, szagundor, fejfájás, mintha lángolt volna a testem. Egész nap feküdtem csak, sokat aludtam, mikor épp nem hánytam.

Akkor mondtam is a férjemnek hogy én ezt nem bírom csinálni még 7-8 hónapig. De aztán a 2. trimeszterre szuperül lettem. Most a végén járok és megint kezd elegem lenni, pedig nem olyan rossz a helyzet mint sokaknak. Csak fogy a türelmem, szeretnék már kényelmesen feküdni, hajolni, mozogni.

Ami hasznos lehet hogy hasznos az ilyen mélypontoknál, ha arra gondolsz, hogy el fog múlni. Engem is az ijesztett meg hogy egyből azt gondoltam hogy mostmár ilyen rossz lesz végig.

2022. aug. 19. 17:16
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
igen, az elejétől fogva 😂 de aztán csak eltelt ☺️
2022. aug. 19. 17:34
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Tudom miről beszélsz, borzalmas terhességem volt. Utáltam az egészet. A legelejétől egészen a 30-31 hétig folyton rosszul voltam. Csak azt tudom mondani, hogy tarts ki! ( Tudom ez most nem segít, nekem sem segített anno…) Kívánom a legjobbakat !
2022. aug. 19. 17:45
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
Én annyira örültem, hogy sikerült, hogy valahogy mindent felülírt. Pedig volt sok minden, nem is részletezem. De egyszerűen nem számított. Szerintem nem igaz, hogy aki nem érzi úgy, hogy nem bírja tovább, annak nincs is semmi gondja terhesen. Egyszerűen más a megélési folyamat és egyik sem jobb vagy rosszabb. Semmilyen kellemetlenség, rosszullét nem tudta felülírni a hálát, hogy sikerült. Van ilyen is, olyan is. Gondolom jönnek a piros x-ek 😄.
2022. aug. 19. 20:48
 17/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Utolsó nehogy azt hidd hogy ezért lepontoznak( ha így lenne sem számítana) .Van olyan nap ,hogy jobban vagyok kicsit,de akkor meg mindig sírok.😅🤦Azért is,mert mikor nagyon rosszul vagyok hülye gondolataim támadnak és hát az a fránya lelkifurdalás.Nem ő kérte ,hogy jöhessen!Egy kis élet van odabenn és ezért iszonyat hálás vagyok,Istennek ,a sorsnak,ki miben hisz.Boldogabb vagyok most bárkinél,és az lebeg a szemem előtt ahogy majd rám mosolyog...De most nagyon nehéz.Túl leszek rajta majd egyszer.Köszönöm mindenkinek!😊

2022. aug. 19. 21:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#16 vagyok. Ne legyen lelkifurdalásod, mert minden érzés, ami jön abban a pillanatban valós és releváns. Ha épp nehezebb és olyanra gondolsz, amire amúgy nem gondolnál, az sem jelenti, hogy bármi rosszat csinálsz. Ne feledd, nem létezik gondolatrendőrség 🙂. Emberek vagyunk, emberi érzésekkel, megküzdési mechanizmusokkal. És igen, túl leszek ezen is aztán újabb kihívások jönnek. Az élet mindig tud újat mutatni. A lényeg, hogy bármit is érzel az akkor, úgy ahogy van indokolt. Minden jót neked!
2022. aug. 19. 21:34
 19/26 anonim ***** válasza:
*túl leszel
2022. aug. 19. 21:35
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ezen az oldalon bármit képesek lepontozni, de én adtam neki zöldet, hogy biztos legyen 😄

Egyébként igen, jobb napokon nincs gáz, én is boldog vagyok, de azért amikor nagyon szar, akkor van, hogy túl élni próbálom csak. Pl cukorterhelés nekem kegyetlen volt, 2x is kellett, hánytam, aztán olyan gyenge voltam, hogy nem bírtam haza sétálni másfél km-t. Attól féltem, elájulok menet közben, esélyes is volt, szerencsére volt aki haza hozott kocsival.🥲

2022. aug. 19. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!