Nem tul pici a magzat mèrete? Juni 28volt meg utoljara, Julius 16.an volt peteérésem. Naptar szerint 7+4 nèl tartok most. Az ultrahangon SSL 5,7mm, 6+3 nap. Szivműködés van De miért kissebbb egy héttel, ha Késöbb nem foganhatott a pici?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 09:28
11/19 A kérdező kommentje:
Nemetországban èlek, itt sajnos nincs ilyen opció. Maximum sürgősségin tud más orvos is megvizsgàlni, de nincs panaszom, ami miatt oda mehetnèk
2022. aug. 19. 10:50
12/19 anonim válasza:
Nekem azt mondtak ez alapján tudom követni a növekedést!:)
13/19 anonim válasza:
Én is Németbe élek, kismamaként mehetsz a terhes kórházi sürgősségi osztálytára. Ha görcsökre panaszkodsz, rá néznek a babára főképp, hogy az elején vagy. Szerintem megér egy kis hazugságot. Amúgy fura a dokid, nekem anno menses nélkül fogant a baba, így csak saccolták a fogantatást. Amíg nem derült ki biztosra, hogy van szivhang és jól halad a terhesség hetente jártam vissza uhra 🤷🏻♀️
14/19 A kérdező kommentje:
13as köszönöm, el fogok menni akkor a kórházba kb 2het múlva. 😊 Nálam már van szivhang.
Jövőhét csütörtöktől 2hetig szabadsagon lesz az orvosom, ezért hívott vissza 4hét mulvàra.
2022. aug. 19. 12:32
15/19 anonim válasza:
Várni kell akkor. Ott nincsenek magánorvosi rendelések? Ahol pénzért ugyan, de magánúton meg tudják nézni addig is?
16/19 anonim válasza:
Minden rendben van a babával, kedves kérdező? Én is ebben a helyzetben vagyok most. Több, mint egy hetes lemaradás van a méretekben.
17/19 A kérdező kommentje:
Szia. Minden rendben a kicsivel, jövőhèt hétfőn töltöm a 12.hetet. :)
2022. szept. 14. 09:09
19/19 anonim válasza:
Szuper hír, boldog babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!