Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet méhen kívüli?

Lehet méhen kívüli?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Menzesz előtt 2 nappal erős pozitívat teszteltem, másnap barnás folyást tapasztaltam. Felhívtam a dokim, azt mondta kezdjem el szedni az utrogestan-t, mást nem tudunk tenni. Ekkor voltam 3+6 napos. Másnapra (azaz aznapra amikorra meg kellett volna jönnie) elmúlt a barnázás. Fájdalmam nincs, ettől független félek, hogy méhen kívüli lehet? 23.-án megyek ellenőrzésre, akkor leszek 5+3 hetes.

2022. aug. 13. 16:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, te mikor voltál orvosnál, mikor ez kiderült?
2022. aug. 13. 21:13
 12/15 A kérdező kommentje:

És még az is érdekelne, hogy neked nem múlt a barnázás?

Nekem azért szerintem jó jel, hogy abba maradt, remélem nem is jön vissza...

És légyszi megírná valaki, h hogy kell számolni a heteket?😀

2022. aug. 13. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Az orvosok hivatalosan az utolsó menstruációtól számolják a terhességet viszont kivonsz abból 2 hetet és az kb.a terhesség valódi kora.
2022. aug. 13. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem is volt egykis barnazás, én azért mentem a Sürgősségire mert féltem hogy gond van. Semmi gond nem volt, élő embrió volt. 😊 De jobb félni persze, mint ülni tétlenül. Én legalábbis így vagyok vele.
2022. aug. 14. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első 3 hónapban volt hasonló. Mikor megkellett volna jönnie akkor mindig egy picit barnáztam, erre azt a magyarázatot kaptam, hogy a testem "emlékszik" h megkellene jönnie és ezért produkálta a barnázást. Nem kellett pluszban semmit szednem, magától elmaradt.
2022. aug. 14. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!