Parmezán sajt és terhesség?

Pasztörizált tejből készült, ellenőrzött forrásból származó bármilyen sajtot is lehet enni. Gyanítom az étterem ilyet használ, nem a Juli néni tehenéből származó sajtot, amit nem látott egy hatóság sem. Én még a bolti camambert is simán megeszem, ha olyan van (bár nem vagyok nagy rajongója, szóval a mennyiség nem jelentős sosem).
Ugyanez igaz a hústermékekre. Hivatalosan ugye az ilyen kolbász, füstölt sonka, tudomisén is mondhatni fenntartásokkal kezelendő, de ha boltban veszed a becsomagolt, műanyag csomagolt változatot, akkor abban garantáltan nem lesz semmilyen káros baci, mert a sokféle adalékanyag és tartósítási eljárás meg a szigorú szabályok és folyamatos ellenőrzések erre vannak.

Ajjj megjött a sok okos 😃
Szerintem mindenki azt csinál amit akar.
Egyél mindent is!
Az a leghőbb ha cukorbeteg, laktózérzékeny, minden beteg gyereked születik!
Hisz azért vannak ezek a listák hogy megszegd, felülbíráld!
Venni kell egy tehetnek köpülni a vajat stb, csak nyersen fogyasztd a húst és stb.
De szerintem a legjobb ha a sok okos megírja hogy nem kell figyelembe venni azt amit az orvos ír vagy amit tapasztalatból írnak!

Hát ne ettől lesz étel érzékeny egy gyerek!
Jobb ha csendben maradsz!

Túró meg nonszensz, hiszen az technológiai eljárás a túró ès ricotta készítésénél a hőkezelés.
Cambertet is lehet enni, ha hőkezelt tejből készült, vagy meggrillezed mondjuk.
Parmezán hosszú érlelésű kemény sajt, abban màr semmi káros nem marad meg, akkor sem, ha kezeletlen tej ől van…lehet enni.

Én azt az egy dolgot tartottam tejtermék esetén, hogy boltban vettem és megnéztem, pasztőrözött -e.
Azért a mai élelmiszer biztonsági törvények elég jók. Nyilván nem terhesen kell kísérletezni a piacos néni sajtjával, de bolti tejtermék nagy gondot nem okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!