Kinek mennyit remeg a babája? Normális ha napjában többször? 37. hétben vagyunk
Halihó.
Én most 27 hetes km vagyok és kb 2-3 hete remegnek a babáim mondjuk inkább csak az egyiknél érzem jobban ...érdekes inkább örültem az újdonság mert nem tudom mitől van ez vagy mit csinálhatnak odabent de nem vagyok az-az anyuka aki állandóan csak retteg a bajtól így inkább csak figyelem őket:-)TE tudod miket csinálnak ilyenkor???Boldog babavárást:-)
Remegnek:)!! Azt mondják fejlődik az idegrendszerük. Nem tudom hogy ez igy igaz e?
Nem semmi hogy Te már most érzékeled! Én csak a 33 héten érzékeltem először. De mókás nagyon:)!
Csuklanak!
Ezzel gyakorolják be a kinti élet levegővételét, erősödik a rekeszizmuk.
Majd ha megszületik, meglátod milyen sokat fog még csuklani.
Nem kell tőle akkor sem megijedni, mert ez természetes náluk.
Könnyű szülést és egészséges babát neked!
Igen,fejlődik az idegrendszerük!!:)
Ikres anyuka..raknál fel képet??:)
Biztos aranyos pocid van!:)
De jo,hogy megtalaltam ezt a kerdest! :) Pont tegnap ereztem eloszor es el nem tudtam kepzelni mi lehet..
26+2hkm
Nekem remeg is és csuklik is, két külön érzés. Simán el lehet különíteni egymástól a kettőt. Nagyon sok hasonló kérdést böngésztem végig, és az idegrendszer fejlődése miatt van.
Sógornőm kisfia is sokat remegett a pocakban és a születése után is sokszor láttuk, ahogy összerándul, megremeg az egész kis teste. Aztán ez szépen elmúlt.
38 heteske
Igy van!! Nem csuklanak hanem remegnek! Az két külön mozgás!!! Nem téveszthető össze.
De ettől függetlenül nem nagyon kaptam választ a kérdésre, hogy kinek mennyit remeg:)!
De köszi a válaszokat!!!
Könnyű szülést mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!