Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak! Nalatok hogyan es...

Kismamak! Nalatok hogyan es mikor jelentkezett a gyakori pisiles?

Figyelt kérdés

2022. aug. 2. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10: fuuu meg is őrülnék ha óránként kéne mennem mert olyan nehezen kelek ki az ágyból😂

Volt egyszer-kétszer hogy befolyt de érdekes az még a 2. trimeszterben.😄

2022. aug. 2. 23:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kb a második trimeszter elején kezdődött. Csak úgy tudtam elindulni bármerre, ha tudtam hol a következő wc ami útba esik. Nagyon durva volt, wctől wcig közlekedtem, inni nem mertem indulás előtt és menet közben sem. Max 1 óra volt amit kibirtam, éjszaka esetleg 2.

Nem múlt el a szülés után, csak enyhült, kicsit többet bírtam szoptatás alatt. Már 2,5 éves, átaludt éjszakám most sincs, legalább 3x kimegyek éjszaka pisilni. A nappalt már jól bírom.

2022. aug. 3. 04:41
 13/18 anonim ***** válasza:
A nemvárt előtt pár nappal állandóan mosdóba jártam. Mind a két gyeremekemnél ezt volt az első tünet.
2022. aug. 3. 07:00
 14/18 anonim ***** válasza:
10es, a bepisilést ne úgy képzeld el, hogy csak úgy meg történik, mint a mensi folyás, hanem pl tüsszentés hatására beszalad pár csepp.
2022. aug. 3. 08:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem pl semmi sűrű pisi, cserébe mikor úgy hányok, hogy a lelkem kijön úgy összerándul mindenem (és nagy ritán még most a 21-ik hétben is előfordul), akkor be tud szaladni picit :(

Korábban sosem volt ilyen, igaz most is csak 2x, de tök kiábrándító.

2022. aug. 3. 08:26
 16/18 anonim ***** válasza:
15, sajnos ezt is àtérzem. Nekem is sokáig volt.
2022. aug. 3. 08:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is jelentkezett már a 2. trimeszterben, de azóta nem sokat romlott a helyzet eddig szerencsére (31+2 hét most). Napközben otthon jobban bírom, de hiába pisilek indulás előtt, indulás után szinte egyből kell megint, ráadásul olyankor séta közben a hasam alja is hajlamos jobban húzódni... Éjszaka pedig átlag 2-3× kelek emiatt, de az bírható, főleg táppénzen, hogy van időm pihenni 🙂
2022. aug. 3. 08:34
 18/18 anonim ***** válasza:

2.trimeszterben kezdődött nekem is leginkább.

Nagyon max amit kibírok pisilés nélkül az 2 óra hossza. Nappal és éjszaka egyaránt🙄

2022. aug. 3. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!