Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak! Nalatok hogyan es...

Kismamak! Nalatok hogyan es mikor jelentkezett a gyakori pisiles?

Figyelt kérdés

2022. aug. 2. 21:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sehogy, egyik alkalommal sem.
2022. aug. 2. 21:23
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Már amikor meg kellett volna jönnie kb akkor is, de itt mindig lepontoznak, ha azt írom, hogy ez volt az első tünetem és emiatt teszteltem. Szóval lehet véletlen egybeesés.
2022. aug. 2. 21:23
 3/18 A kérdező kommentje:
Es milyen gyakran jartatok kb mosdoba?
2022. aug. 2. 21:24
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem is elég hamar volt már, aztán volt pár hét normálisan, de 16 hét óta megint és azóta is tart. (30 hétnél járok most)
2022. aug. 2. 21:41
 5/18 anonim ***** válasza:

Első babánál nekem is nagyon korán jött a sokat pisilés. Sokszor 1 órát alig bírtam ki. Este is vagy 4-5x ki kelett mennem.

A másodiknál nem volt ilyen. Még a végén sem jártam sokkal gyakrabban amikor már nyomta a hólyagom.

2022. aug. 2. 21:42
 6/18 anonim ***** válasza:

Az első két hónap után már nem volt átaludt éjszakám, a vége felé pedig már kb negyed óránként jártam ki...

Az egyik legnagyobb örömöm szülés óta, hogy nem kell három csöppökért wcre járni 😂

2022. aug. 2. 22:26
 7/18 anonim ***** válasza:
Csak a legvegen.
2022. aug. 2. 22:34
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen.
2022. aug. 2. 22:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Az eleje óta, már komolyan sokszor unom.🤣 Éjszaka is 2x megyek, napközben meg fogalmam sincs, sokszor.

34. hétben vagyok, már nincs sok hátra…😄

2022. aug. 2. 22:55
 10/18 anonim ***** válasza:
De jó neked 9-es hogy csak 2x. Nekem óránként kell járnom éjszaka is, valami betegség lehet ez a kis hólyag, mert 2-3x mentem ki még terhességem előtt. Én megszoktam már, vagy úrrá tudok lenni az ingeren, vagy megyek amikor érzem. Hála istennek be még nem pisilek😃 hallottam olyanokról akik igen, az durva lehet
2022. aug. 2. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!