Tudom szörnyű vagyok, de van itt más is, akit nagyon foglalkoztatott a terhesség alatt és után a külseje?
Értem itt a hízást is meg az öltözködést, sminkelést.
Nagyon vékony testalkatom van szerencsére és magasabb is vagyok. Edzeni járok, de semmit nem szedtem a terhesség előtt sem az izomzatért. A külsőmmel rengeteget foglalkozom, imádok csinos lenni, sminkelni,stb.
7.hónapban vagyok, edzeni is járok és még futni is tudok, bár ezt hamarosan azért abbahagyom.
Sok kismama ebben nem partner a környezetemben. Az edzőm viszont szerencsére igen, ő is így csinálta.
Benneteket mennyire zavart a hízás? Én rettegek tőle.
24/N
Pont úgy vagy, mint az egyik ismerősöm. Csak magával volt elfoglalva terhesség alatt. Rettegett, hogy akár egy kilót is hízik, így kb alig evett. Meg kellett indítani a szülést, mert nem fejlődött a kicsi, épphogy 2 kilóval született, azóta minden baja van.
Neki se nagyon látszódott a hasa, max 20 hetesnek tünt, mikor 38 hetes volt.
Annyira felelőtlen dolog ez. Neked is baj van a toronyban, de rendesen. És tévedsz, az anyaság önfeláldozások sora. Semmi se lesz már olyan, mint gyerek előtt. Legfőképpen Te nem. És itt nem a testedre gondolok elsősorban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!