Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Stressztől késhet a menstruációm?

Stressztől késhet a menstruációm?

Figyelt kérdés
2 napja késik a várt mensim. július 9-én volt az aktus és védekeztünk. megfordult a fejembe a teherbeesés gondolata ezért megnyugvásképpen csináltam teszteket. július 27-én a predictor reggel negatív volt. ma délután x-epil teszt ami szintén negativ. viszont nagyon stresszelek hogy teherbe estem, nem szeretnék még babát, a melleim fájdogálnak, néha görcsölök de semmi jele a mensimnek

2022. aug. 1. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Simán
2022. aug. 1. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 25 napot késett egy alkalommal munkahelyi stressz miatt.
2022. aug. 1. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Persze késhet.

Egyébként normál menzesznél a 1-2 napos “késés” vagy hamarabb megjövés nem gond, hisz nem biztos hogy akkor volt ovu Mikor gondolod lehet hamarabb vagy később. Akkor van gond ha egy hetet vagy többet késik, esetleg kimarad a menzesz, vagy több hónapon keresztül nem áll be a normálra.

A teszt pedig ha negatív és védekeztetek is akkor kicsi az esély hogy terhes legyél kb nulla.

2022. aug. 1. 19:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, megnyugtattatok! :)
2022. aug. 1. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem anno az érettségi és az államvizsga okozta stressz miatt kimaradt 1-1 hónap. Aztán egyszer volt terhességi parám, ott a szétizgulástól 2 hetet csúszott. Amikor pedig már babát akartunk, azért késett, mert túlakartam. 😄 Szörnyű. Simán lehet sajnos.
2022. aug. 1. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!