Mennyit késhet a menstruáció stressztől?
Telefonos appban vezetem, nem teljesen biztos, hogy a legutóbbi menstruációm kezdetét akkorra tettem, mint ami valójában volt. Az app szerint 2 napja kellett volna megjönnie. Az utóbbi napokban nagyon stresszes voltam, volt egy nehéz vizsgám, ezért folyamatos koffein és kevés alvás...Emiatt hány napot késhet max.? Reménykedem abban, hogy valójában nem is késik, csak az előzőt nem pontosan adtam meg.
Rendszeressen szokott fájni a mellem peteéréskor és menstruáció előtt és közben. Fáj egy kicsit az utóbbi 1-2 napban is. Hányinger, ilyesmi, bármi tünet semmi nem volt. Nem szokott egyébként késni, sőt elég gyakran 1 nappal előbb jön meg.
Terehes nem hiszem, hogy lehetek. Védekezdtünk és biztos, hogy nem szakadt ki.
Kb. hány napot késhet a stressztől? Nektek mennyi volt maximum?
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld! Nekem meg jött a piros! :D
Hajnalban arra ébredtem, hogy brutálisan faj a hasam. Szokott egyébként is fajni, de ez nagyon durva volt, vissza se tudtam aludni, amég nem hatott a bogyó rá. De legalább biztos, hogy nem vagyok terhes.
4# Úgy értettem mennyi az ameddig nem kell aggódni, hogy valami bajom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!