Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 7. Hetébe lépek...

Terhesség 7. Hetébe lépek lassan. Mennyire normális ,hogy felállásnál ,tüsszögésnél fura érzés van a hasamba!egy pontban begörcsöl de ez hol jobb, hol bal oldalon a méhem környékén.?

Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen
2022. júl. 31. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Igen, ez az elejétől fennáll. Mindig előre összerándulok, ha tüsszentenem kell. 😄
2022. júl. 31. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Igen sajnos ez vele jár :) Nekem még a reggeli ágyból kikeléskor is volt ilyen...

Ami furább, hogy 5 éve szültem, és azóta gyakori jelenség pl, ha sokat ülök és hirtelen felállok. De volt már üsszentéskor is ilyen xD

Bár nálam sok plussz jött... terhesség előtt soha nem érztem ovut és soha életemben nem fájt a fejem sem.... na azóta ezek mind mind vannak....

Ezt csak úgy a jövőre nézve megjegyeztem :D

Ne izgulj, normális vár kelemetlen. Jó egészséget és boldog babavárást :)

2022. júl. 31. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, most nyúlnak ott a szalagok, folyamatos növésben van. Én mindig előre összegörnyedtem, fekvésben felhúztam a lábam, hogy ne fájjon annyira
2022. júl. 31. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen az elején, a tüsszögés egy ideig nagyon fajdalmas volt, nagyon megfájdult, befeszült körkörösen az alhasam. Sajnos allergia miatt elég sokat tüsszögtem.

Kb. a második trimeszterre múlt el.

2022. júl. 31. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen mozdulatoknál nyilall oldalt, pl fekve, oldalra fordulásnál tipikus nálam, úszás közben is amikor hátúszásbol fordultam mellre akkor többször éreztem.
2022. júl. 31. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!