Menstruáció után 2 nappal begörcsöltem, azóta úgy fáj a hasam mintha meg akarna jönni. Mi az oka? Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Amikor begörcsölt a hasam, kb olyan érzés volt mikor 4 éve vajúdtam, vagy amikor elvetéltem 5 hónapja, csak ez erősebb volt. Tegnap óta meg úgy fáj a hasam meg a derekam mintha meg akarna jönni. Legutóbb 39 napra jött meg, ebből gondolom hogy terhesség kizárva. Viszont orvoshoz nem tudok menni egyenlőre. Veletek nem volt még ilyen?2014. nov. 28. 13:52
1/2 Noxika2002 válasza:
Szia!
Nekem sajnos ez gyakran előfordul. Voltam orvosnál vele. Ott azt állapították meg, hogy apró kis cisztáim vannak, melyek nem rosszindulatúak, vagy hasonló... de, ezt érzem annyira. Nagyon érzékeny a szervezetem, rögtön jelzi, hogy ott vannak. Menseskor kiürül ez is, de szinte azonnal újra termelődik. Ez egy nagy körforgás.
Attól függetlenül nézesd meg magadat, mert nem biztos, hogy neked is ez a gondod.
Sok szerencsét hozzá! :-)
2/2 anonim 

válasza:

Igen, egyértelműen cyszta. Ha a következő ciklusban is így lesz, menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!