Hány hetesen voltatok először babamozizni?
Figyelt kérdés
Most 20 hetes vagyok, 2-3 hét múlva már szeretnék menni. Korai?2022. júl. 30. 08:36
4/14 anonim válasza:
29
Szerintem 25 előtt nagyon korai, mi vártunk, hogy kicsit hízzon, hogy igazi baba formája legyen már.
5/14 anonim válasza:
Kerek 30.héten voltunk, nagyon szép képeket kaptunk, teljesen babás arcformája volt már! Szerintem felesleges a 28.hét előtt elmenni. Nyilván kíváncsi az ember, meg nem tilos többször is menni, de ha olyan képet szeretnél, ami már nagyon hasonlít a születendő bébire, szerintem 28-32.hét között érdemes. Később meg talán azért nem, mert akkor meg már kicsi a helye és nem biztos, hogy jó lesz a felvétel a pofijáról.
6/14 anonim válasza:
1. vagyok , miért pontoztatok le? Ez egyéni ki mikor megy, mi ezen az egyen voltunk , azt mondtak 23. betöltött hét után már szépen látszik minden mert nagyobbacska baba és így is volt .
8/14 anonim válasza:
26-28 közt ideális, azt mondta nekünk a szonografus, mert akkor már van elég zsirpatnacska rajta, hogy cuki baba fotók, videók készüljenek és még van elég helye, hogy jól látható legyen minden szögből. Mi a 30. héten voltunk, mondta hogy az már necces, akár az is lehet, hogy nem látjuk az arcát, de szerencsénk volt, mert tökéletesen látszott így is :)
9/14 anonim válasza:
Nekem a szonográfus azt mondta, hogy 26-32 között vállal, de 28. a legideálisabb szerinte, mert addigra már babás a pofijuk, de még nem akkorák, hogy ne lehessen szép képet csinálni róluk.
Így mi 28 héten voltunk, gyönyörű képeink lettek.
10/14 anonim válasza:
24, de korai volt még a baba szempontjából. Tisztában voltam ezzel, de muszáj volt megnézni, hogy a méhlepény lement-e a méhszájról. Utána 30 hetesen is voltunk, azon sokkal jobban látszott a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!