5 hetes kismamàk hogy vagytok?
Na ezzel van itt a gond! Egy picit sem tudjátok átérezni ,hogy milyen lehet több hónapig,évig próbálkozni vagy esetleg 1 vagy több vetélést átélni!
Sajnálatos ,hogy ennyire érzéketlenek vagytok!
Én a helyetekben csendben maradnék és örülnék ,hogy van egy egészséges terhességem,gyerekem!
Picit gondolkodjatok már!
Te szerencsés vagy! Nem daramatizálom túl sőt.... de a mellem fáj és olykor émelygek!
Mindenki máshogy bírja a terhességet!
Kedves kérdező, a legutolsó megnyilvánulásod sajnos kritikán aluli. Eddig nem szóltam hozzá, pont ezért, mert én is csak azt tudtam volna mondani, amiket már előttem leírtak. Persze, egyáltalán nem gáz az, ha valaki örül a terhességének, de 5 hetesen még bármi előfordulhat, és a tünetek minimálisak, hiába “figyeled a tested jelzéseit”, amit lehet hogy mások azért nem tudnak megtenni, mert közben pl dolgoznak.
Értelmetlen maga a kérdès, mivel valóban hogy lennének mások akik 5 hetesek? Úgy, ahogy előtte, azzal a különbséggel hogy most nem menstruálnak.
A stílusod hátborzongató, már miért lenne bárki is féltékeny? Tényleg őszintén remélem, hogy a gyerekeddel nem így fogsz bánni.
Irigyellek titeket ,hogy mindent rögtön szuperül tudtatok!
Légyszi meséljetek még ,hogy lehet ennyire tökéletesnek lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!