Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismamàk hogy vagytok?

5 hetes kismamàk hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mik a tünetek?Mikor mentek dokihoz?
2022. júl. 28. 23:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
29%

Na ezzel van itt a gond! Egy picit sem tudjátok átérezni ,hogy milyen lehet több hónapig,évig próbálkozni vagy esetleg 1 vagy több vetélést átélni!

Sajnálatos ,hogy ennyire érzéketlenek vagytok!

Én a helyetekben csendben maradnék és örülnék ,hogy van egy egészséges terhességem,gyerekem!

Picit gondolkodjatok már!

2022. júl. 30. 07:41
 22/28 anonim ***** válasza:
73%
Hat kedezo….. ne is haragudj de nem érzem sem a saját szegénységi bizonyítványomnak se gáznak de jelenleg 6 hetesen SEMMIT nem érzek. Egyszerűen nem jött meg de ha rendszertelen ciklusom lett volna fel sem merülne bennem hogy terhes vagyok. 5 hetesen 3 petezsákot láttak, egyedüli “tünet” hogy már most kényelmetlenek a nadrágok de se mellfeszülés (azt sem tudom mit kéne érezni mert soha életemben nem fájt) se hányinger se semmilyen tünetem nincs. Az első gyermekemnél sem volt semmi az első dolog ami mindig figyelmeztetett hogy terhes vagyok a magzatmozgás volt
2022. júl. 30. 10:00
 23/28 anonim ***** válasza:
22%

Te szerencsés vagy! Nem daramatizálom túl sőt.... de a mellem fáj és olykor émelygek!

Mindenki máshogy bírja a terhességet!

2022. júl. 30. 10:04
 24/28 anonim ***** válasza:
80%
5 hetesen épp csak pozitívat teszteltem és utána sem a saját testem reakcióit figyeltem árgus szemmel. Szarul voltam, étvágytalan, 2 falatot alig tudtam lenyelni. Alhasi vérbőséget éreztem, mint mielőtt megjön csak erősebben. 5 hetes terhesség még csak egy lehetőség, simán meg is jöhet, késésnek is betudható, ha az ember nem tesztel mániásan, mint ahogy az mostanában szokás.
2022. júl. 30. 10:04
 25/28 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező, a legutolsó megnyilvánulásod sajnos kritikán aluli. Eddig nem szóltam hozzá, pont ezért, mert én is csak azt tudtam volna mondani, amiket már előttem leírtak. Persze, egyáltalán nem gáz az, ha valaki örül a terhességének, de 5 hetesen még bármi előfordulhat, és a tünetek minimálisak, hiába “figyeled a tested jelzéseit”, amit lehet hogy mások azért nem tudnak megtenni, mert közben pl dolgoznak.

Értelmetlen maga a kérdès, mivel valóban hogy lennének mások akik 5 hetesek? Úgy, ahogy előtte, azzal a különbséggel hogy most nem menstruálnak.

A stílusod hátborzongató, már miért lenne bárki is féltékeny? Tényleg őszintén remélem, hogy a gyerekeddel nem így fogsz bánni.

2022. júl. 30. 21:07
 26/28 anonim ***** válasza:
66%
Na most látom a kérdező kirohanását. Na ide figyelj: a lőtéri rühes kutya nem irigykedik rád. Én, meg még nagyon sokan itt nemhogy 5 hetes terhesek voltunk, de ki is hordtuk a terhességet és egészséges babánk lett. Ettől te még olyan messze vagy az épp elmaradó menstruációddal, mint Makó Jeruzsálemtől. Csak épp veled ellentétben nem voltunk ráfeszülve a tünetekre, mert nem azon pörögtünk éjjel-nappal, hogy most épp juj mit érzünk. Akinek meg ténylegesen teherbeesési problémái vannak, szerintem az ő nevükben is nyugodtan elmondhatom, hogy ők sem irigykednek egy ilyen hülye libára, akinek kapásból 40-et zuhan az IQ-ja, csak mert megtermékenyült. Na köszöntem! ✋
2022. júl. 31. 11:49
 27/28 anonim ***** válasza:
83%
eleve is elég alacsony volt neki, ez meg csak ront a helyzeten 🤷‍♀️
2022. júl. 31. 15:14
 28/28 anonim ***** válasza:
10%

Irigyellek titeket ,hogy mindent rögtön szuperül tudtatok!

Légyszi meséljetek még ,hogy lehet ennyire tökéletesnek lenni!

2022. júl. 31. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!