Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes uh hasi vagy huvelyi...

12 hetes uh hasi vagy huvelyi vizsgalat?

Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 23:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
82%

Hogy akarsz igy gyereket nevelni, ha meg ebben se tudsz kiallni magadert?

Rengeteg olyan helyzet lesz, ami ennel ezerszer nehezebb es meg kell oldanod, mit fogsz akkor csinalni?

Legyel mar hatarozottabb, igy szenvedes lesz az elet. A gyereknek is.

2022. júl. 29. 11:46
 32/34 anonim ***** válasza:
86%

Hidd el, lehet, ez most kis kellemetlenségnek tűnik, de ha engedsz mindenben, utólag vissza fogod sírni ezt az alkalmat, hogy bár már itt nemet mondtál volna.

Én se mondtam nemet azonnal. És később sokkal nehezebb, mikor már azt hiszi, mindent szabad.

2022. júl. 29. 12:18
 33/34 anonim ***** válasza:
79%
Biztos, hogy egyáltalán bemehet az anyós? Nálunk csak a leendő apukát engedik be uh-ra, más családtagot nem (egy hölggyel a saját kislányát se engedték be ezzel az indokkal). Ez Pécs, de érdemes nálatok is utána kérdezni, lehet, hogy könnyebben megoldódik a probléma.
2022. júl. 29. 12:51
 34/34 anonim ***** válasza:

Nem, a férjem volt bent velem, de anyósom már az aranyóra alatt nyomta a szülőszoba csengőjét, hogy engedjék be. Kértük, hogy menjen haza, de nem ment. 15 percenként csengetett, már a szülésznőknek és nekünk is elegünk volt belőle, de a szülésznőknek annyira, hogy végül ránk szabadították. Berontott és az első dolga volt, hogy leb@szott minket, hogy mit képzelünk, hogy nem engedtük be, most így nem láthatta az unokáját. Én császár után voltam, kb kiterítve, kiszolgáltatottan, undorodva rám nézett és megkérdezte, hogy ugyan miért remegek. Persze a válasz már nem érdekelte, hátat fordított és leült az ágyam szélére, mintha egy kávézóba ülne le csevegni. És az ilyen kedvesebbnél kedvesebb megjegyzéseit, szurkálódásait nyomatta, amíg osztályra nem kerültem.

2022. júl. 31. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!