Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes uh hasi vagy huvelyi...

12 hetes uh hasi vagy huvelyi vizsgalat?

Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 23:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
80%

20!

75kg voltam, és csak hasi uh-m volt. Jó gép kell, jó doki,és nincs hüvelyi uh, ha nincs gond. Nálam nem volt gond.

2022. júl. 29. 08:18
 22/34 anonim ***** válasza:
62%
Nem a kilók számítanak, hanem hogy mennyire zsíros a hasad.
2022. júl. 29. 08:47
 23/34 anonim ***** válasza:
83%

22es! 95 kgsan, nagyon zsíros hassal mentem, és mégis tökéletesen láttak mindent hasi uh-n. Honnan szedted ezt a hülyeséget? Az UH gép állítható erősségű.

Kérdező! Anyóst még most állítsd le, különben szülésnél is ő lesz bent veled, aztán felneveli szívesen helyetted. Megbántod? Az ő kérése baromság. Férjed mit szól? Ő nem akar bent lenni veled?

Amúgy valaki írta, de végső megoldásként menj be egyedül, aztán ha már van mit látni, behívják.

2022. júl. 29. 09:17
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Saját tapasztalatomból kiindulva én azt javaslom neked, hogy még most, hogy ennyire az elején jársz rakd helyre anyóst. Én sem akartam megbántani, mindig próbáltam kedves lenni és nem ellentmondani. Ha most nem tudsz neki nemet mondani, mi lesz szülésnél?

Nem rosszból de engem szarrá alázott a szülőszobán az anyósom. Egy soha le nem felejthető emlék lett belőle. Kérlek a saját lelki békéd érdekében inkább mond el neki, hogy mivel itt még simán lehet hüvelyi uh (amúgy van ahol megnézik a méhszáj állapotát uh-val) nem szeretnéd, ha elkísérne.

2022. júl. 29. 09:25
 25/34 anonim ***** válasza:
83%

20! Lapos has mellett is kellett a hüvelyi uh 12 hetesen.

Súlyom sem volt sok (54 kg) 163 cm-hez

2022. júl. 29. 10:20
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

Az anyosod semmit sem fog látni jobb esetben mivel vagy függöny vagy paraván fog tőle elválasztani.

Ha meg nem akarod mond meg neki. Nem kell túldramatizálni hogy nem akarod megbántani.

2022. júl. 29. 10:58
 27/34 anonim ***** válasza:
64%
Nem kéne hülyeségeket terjeszteni, jó helyen is kellhet hüvelyi uh. Én egy drága, neves helyen voltam, mert egybe volt a kombinált szűréssel, mindent alaposan megnézett, 30 percig tartott, abból az utolsó 10 volt hüvelyi. Kellett, mert csak így látott bizonyos dolgokat.
2022. júl. 29. 10:59
 28/34 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, állj ki magadért, mondd meg anyósodnak, hogy nem szeretnéd, ha bemenne, mert neked kellemetlen.

Ha a kevésbé egyenes utat választanád (én mondjuk nem vagyok ennek a híve), akkor mondd azt, hogy covid miatt kísérő nem lehet bent. (Ez amúgy sok helyen tényleg így van)

2022. júl. 29. 11:02
 29/34 anonim ***** válasza:
45%

#24 "Nem rosszból de engem szarrá alázott a szülőszobán az anyósom."

Nálad anyósod volt bent szülésnél végig, vagy hogy kell ezt elképzelni? 😯

2022. júl. 29. 11:04
 30/34 anonim ***** válasza:
76%

27, bizony. A legjobb helyen, a legmodernebb géppel, legjobb szakemberrel és vékony kismamánál is kellhet hüvelyi ultrahang.

Igazából ha a lepény vagy a medencecsont bekavar, jön a képbe a hüvelyi uh.

12. héten még annyira lent van a baba, hogy simán "bújócskázhat". Mellé egy mellsőfali lepény és kész is a tökéletes paraván.

2022. júl. 29. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!