Mitől lehet ez a folyás?
39 hetes terhes vagyok. Lett csinálva tenyésztés, aminek az eredménye negatív, de a dokim jelenleg szabin van, így nem tudok vele beszélni, nem elérhető.
Szóval időnként van egy kis folyásom, ami nyákos, néha színtelen, néha enyhén sárgás, néha halványzöldes (bocsi a kifejezésért, de olyan takonyszerű). Szaga nincs. Mi okozhat ilyen folyást, ha a tenyésztés negatív?

A terhesség 🤷♀️
Nekem is volt, hiába hogy a tenyésztés gombára, aerob és anaerob bacikra is negatív volt. Cserébe mióta végetért a gyermekágy, azóta alig van valami odalent... Mondjuk ez meg a másik véglet szerintem.
1: ha jól emlékszem gomba, baktérium
se viszketés, égés, se semmiféle tünetem nincs mellette, csak ilyen az állaga, színe. gondolom, ha valamiféle fertőzés lenne, akkor nem változna a színe sem a normális és a zöld között. Pár hete mondta a doki, hogy lehet van egy kis gomba, mert sűrűbb a hüvelyváladék, akkor is csinált egy tenyésztést, de az is negatív volt.
3: a nyákdugó lehet zöldes árnyalatú?!
1,5 hete összefutottam a wc-ben egy darab nyákdugóval, aztán pár barnás törlésem volt még, szintén ilyen nyákos állagban.. most hogy mondod, valóban hasonló az állaga, mint annak volt. ellenben a doki szerint már teljesen távozott a nyákdugó, nem csak részben... ezt nem tudom mennyire tudja ellenőrizni :)

igen, valószínűleg ezért sem kapcsoltam össze a nyákdugóval... :)
csak tudnám, hogy ki és miért pontozza le a válaszokat...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!