Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iker lányoknak melyik kettőt...

Iker lányoknak melyik kettőt választanátok ezek közül? Egy utóneve lesz mindegyiknek.

Figyelt kérdés

Berta

Dalma

Ivett

Matild

2022. júl. 27. 07:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ivett és Dalma.

Bertáról nekem is egy nagydarab tehenészlány jut eszembe. A Matild meg nagyon öreglányos.

2022. júl. 27. 13:33
 22/27 anonim ***** válasza:
Ivett és Dalma
2022. júl. 27. 13:36
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Jaj most nagyon nevetek, nem rajtatok, csak a tengerimalacaimat Matildnak és Bertának hívják :)
2022. júl. 27. 13:46
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Dalma tetszik, de ha mindenképp választani kellene még egy nevet, akkor az Ivett nevet mondanám
2022. júl. 27. 17:07
 25/27 anonim válasza:
Ivett, Dalma
2022. júl. 27. 20:37
 26/27 A kérdező kommentje:
23-as ez jó! Így én is jártam: olyan nevet adtam a kutyának, ami biztos nem adnék a gyerekemnek, hát nem olyan nevű vendégem érkezett? A nagyobb meg kiabálta, hogy az a kutyánk neve!
2022. júl. 28. 05:46
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Dalma mindenképp.

Az Ivett nekem sajnos iszonyat unszimpatikus.

A Berta és a Matild nekem személy szerint tetszenek, de sajátnak nem adnám őket, kicsit NDK stílusúak.

Talán Dalma és Berta, de nem vagyok benne biztos, hogy a Berta nem irigykedne a Dalma nevére, hiszen az sokkal fiatalosabb és kecsesebb név. Viszont az Ivettre nem vinné rá a lélek, úgy nem bírom sajnos azt a nevet.

2022. júl. 28. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!