Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Este jól látható halvány...

Este jól látható halvány pozitív majd másnap reggel alig látható halvány pozitív?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Előző terhességem vetéléssel végződött így nagyon hamar el kellett kezdenem tesztelni.

Az ovu tesztem 8-9.én volt pozitív majd utána már nem néztem mikor lett negatív de az eddigi terhességi tesztjeim negatívak voltak majd tegnap este lett egy szépen látható pozitív ma reggel pedig csak nagyon halvány..

Az álmosságon kívül nincs más terhességi tünetem viszont mensire utaló annál több..a lábaim nagyon nehezek és kisebb gorcseim is vannak.

A beágyazódás idejére tehető napon volt egy hatalmas görcsölésem és petefészek fájdalmam a jobb oldalon már kórházba is akartam menni majd ugyan azon a napon egy csepp extra halvány barna váladék.

Ma megyek orvoshoz mivel az első tesztnél az előző vetélés miatt muszáj, de igazából nem reménykedem semmiben.

Járt már így valaki? Lett belőle baba?

Csatolom a tesztem

2022. júl. 25. 11:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szia! 12-es vagyok. Ez még elég friss dolog, nincs 2 hete, úgyhogy majd meglátjuk mi lesz. Szeretnénk minél előbb újra próbálkozni, de a műtét miatt picit várnunk kell most. Amúgy nekem is ezt mondták, hogy amint pozitív a teszt, menjek progeszteronért. Nem tudom tényleg ez lehetett-e a probléma, az első terhességem problémamentes volt.
2022. júl. 25. 16:08
 22/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok

10mm-es a mehnyalkahartya, 2 hét múlva kontroll.

Vagy kémiai vagy megtapad majd..annyi,hogy kaptam progeszteront és tesztelgetnem kell.

2022. júl. 25. 19:15
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
10mm nagyon kevés. Kémiai lesz.
2022. júl. 25. 21:18
 24/25 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos elég kevés.

Az élőzőnél ilyenkor már 14mm volt és felritkulás is látszott.

2022. júl. 25. 21:38
 25/25 anonim ***** válasza:
56%
Miért nem valami normális tesztet vesztek?Facelle rossmannban 550 ft.Az egyértelmű szokott lenni!
2022. júl. 26. 05:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!