Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Este jól látható halvány...

Este jól látható halvány pozitív majd másnap reggel alig látható halvány pozitív?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Előző terhességem vetéléssel végződött így nagyon hamar el kellett kezdenem tesztelni.

Az ovu tesztem 8-9.én volt pozitív majd utána már nem néztem mikor lett negatív de az eddigi terhességi tesztjeim negatívak voltak majd tegnap este lett egy szépen látható pozitív ma reggel pedig csak nagyon halvány..

Az álmosságon kívül nincs más terhességi tünetem viszont mensire utaló annál több..a lábaim nagyon nehezek és kisebb gorcseim is vannak.

A beágyazódás idejére tehető napon volt egy hatalmas görcsölésem és petefészek fájdalmam a jobb oldalon már kórházba is akartam menni majd ugyan azon a napon egy csepp extra halvány barna váladék.

Ma megyek orvoshoz mivel az első tesztnél az előző vetélés miatt muszáj, de igazából nem reménykedem semmiben.

Járt már így valaki? Lett belőle baba?

Csatolom a tesztem

2022. júl. 25. 11:03
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

[link]

A felső tegnap esti

Az alsó ma reggeli

2022. júl. 25. 11:05
 2/25 anonim ***** válasza:
90%

Szétszedetlen állapotban nincs kép róluk? Mert ennyi erővel be is húzhatnád rajta hogy hol a csík helye és úgy kérdezhetnéd.

Attól, hogy sokan szétszedik a tesztet még hülyeség, nem kell utánozni őket. Ha ilyen állapotban kellene értelmezni őket, így árulnák.

Vagy tegyél fel képet a sértetlen tesztről vagy csinalj újat holnap reggel.

2022. júl. 25. 11:08
 3/25 A kérdező kommentje:

Szerintem attól,hogy nincs előtte egy műanyag karcos plexi darab még látszik a csík

Van 2db x-epilem azokat ki dobtam de ugyanígy néztek ki

Köszönöm

2022. júl. 25. 11:12
 4/25 anonim ***** válasza:
23%

2. A fotó miatt szedik szét, mert a plexi becsillog..

Valami elindult az biztos..

Holnap csinálj új tesztet, de az orvos semmit nem fog làtni még.

2022. júl. 25. 11:20
 5/25 anonim ***** válasza:
76%
a szerinted látható pozi az szerintem száradási, a másik meg full negatív. ez negatív, ha nem jön meg csinálj újat holnap vagy holnapután.
2022. júl. 25. 11:21
 6/25 A kérdező kommentje:
Az tegnap estin egyből ki jött a második csík és végig ilyen látható volt
2022. júl. 25. 11:26
 7/25 anonim ***** válasza:
32%

Ebből bármi lehet szerintem de az nem túl jó ómen hogy ennyit halványodott órák leforgása alatt.Kéne tesztelni 2 naponta és figyelgetni a csíkot.

Nem biztos hogy nem sikerült bár nekem is volt így és kémiai lett,onnan tudom hogy voltam hcg vérvételen.

2022. júl. 25. 11:35
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit látna az orvos még
2022. júl. 25. 11:49
 9/25 anonim ***** válasza:
80%
Száradási csíknak tűnik, bárhogy nagyitom . Az a teszt amit szét kell szedni az már régen negativ.. pozitív teszt esetén egyértelmű mit látsz még ha halvány is, nem kell szétszedni
2022. júl. 25. 12:08
 10/25 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez negatív. Felesleges volt szétszedni, ha pozitív lesz anélkül is pozitív.
2022. júl. 25. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!